Bodyline Beauty & More
huidverbetering

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Huidverbetering

Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering en anti-aging/huidverjonging. Wij hebben een uitgebreid scala aan behandelingen en producten om uw (beginnende) huid(verouderings)probleem aan te pakken.

Onze huidverbeteringsbehandelingen zijn uiterst effectief bij de behandeling van:

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een gewone ontspannende basis huidverzorgingsbehandeling.

Maak nu meteen uw afspraak:

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Huidverzorging

  De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Verzorging van de huid is van belang om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden, zowel van binnenuit als van buitenaf, zoals stress, leefstijl (alcohol, roken, voeding enz.), verdriet, zon, warmte, kou, maar ook luchtverontreiniging. Elke huid vraagt om een passende verzorging.

  De basis huidverzorging bestaat uit reiniging van de huid en het aanbrengen van verzorgingsproducten om de huid te hydrateren en te voeden, waardoor de huid beschermd wordt, er verzorgd uit ziet en zacht en prettig aanvoelt.

  Wanneer de huid onvoldoende beschermd wordt, kan zij gevoeliger en vatbaarder worden voor bijvoorbeeld uitdroging en irritatie. Op den duur kunnen er huidproblemen ontstaan, waardoor de huid meer zorg nodig heeft. Denk aan gerichte verzorging die de huid verbetert/verjongt.

  Beschadiging en veroudering van de huid worden bij Bodyline Beauty & More effectief behandeld met behulp van specifieke producten en behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging.

  Voorafgaand aan elke behandeling vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt besproken wat uw wensen zijn, we doen een huidanalyse en we bespreken wat de mogelijkheden zijn. In overleg met u wordt er een “behandelplan” opgesteld. Veel behandelingen worden in kuurvorm aangeboden. Daarnaast adviseren wij in een goede thuisbehandeling om het effect van de behandeling te ondersteunen.

  Bodyline is aangesloten bij Anbos en NHVWij zijn aangesloten bij Anbos en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

  Heeft u vragen over uw huidprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu