Huidverbetering 

Bodyline Beauty & More heeft op het gebied van Huidverbetering en Anti-aging/Huidverjonging een uitgebreid scala aan mogelijkheden, behandelingen en producten om uw (beginnende) huid(verouderings)probleem aan te pakken.

We zijn gespecialiseerd in huidverbeteringsbehandelingen van de beschadigde huid, zoals acnecouperose/rosacea, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, striae en littekens én in huidverjongingsbehandelingen (eigenlijk ook huidverbeteringsbehandelingen) van de verouderde huid, zoals rimpels, verslapte huid, grove poriën, ouderdomsvlekken (pigmentvlekken) en grauwe huid.

En om het verouderingsproces van de huid zo lang mogelijk uit te stellen, te vertragen en zelfs terug te draaien, zijn we ook gespecialiseerd in anti-aging-behandelingen.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een gewone ontspannende basis huidverzorgingsbehandeling.

Huidverzorging

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Verzorging van de huid is van belang om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden, zowel van binnenuit als van buitenaf, zoals stress, leefstijl (alcohol, roken, voeding enz.), verdriet, zon, warmte, kou, maar ook luchtverontreiniging. Elke huid vraagt om een passende verzorging.

De basis huidverzorging bestaat uit reiniging van de huid en het aanbrengen van verzorgingsproducten om de huid te hydrateren en te voeden, waardoor de huid beschermd wordt, er verzorgd uit ziet en zacht en prettig aanvoelt.

Wanneer de huid onvoldoende beschermd wordt, kan zij gevoeliger en vatbaarder worden voor bijvoorbeeld uitdroging en irritatie. Op den duur kunnen er huidproblemen ontstaan, waardoor de huid meer zorg nodig heeft. Denk aan gerichte verzorging die de huid verbeterd/verjongd.

Huidproblemen

Huidproblemen kunnen we verdelen in beschadigingen van de huid, zoals bijvoorbeeld acné en  couperose, en in veroudering van de huid, zoals bijvoorbeeld rimpels, grove poriën en verslapping van de huid.

Beschadigingen en veroudering van de huid kunnen effectief behandeld worden met behulp van specifieke producten en behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging.

Behandeling

Voorafgaand aan elke behandeling vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt besproken wat uw wensen zijn, we doen een huidanalyse en we bespreken wat de mogelijkheden zijn. In overleg met u wordt er een “behandelplan” opgesteld. Veel behandelingen worden in kuurvorm aangeboden. Daarnaast adviseren wij in een goede thuisbehandeling om het effect van de behandeling te ondersteunen.

Wij zijn aangesloten bij Anbos en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Heeft u vragen over uw huidprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Bekijk al onze behandelmethodes voor meer informatie.