Bodyline Beauty & More
verslapte huid

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Verslapte huid

Het verslappen van de huid als gevolg van verlies van elasticiteit bij het ouder worden is een normaal en natuurlijk proces dat geldt voor zowel de gezichtshuid als voor de lichaamshuid. De verslapping van de huid is een onvermijdelijk proces dat wordt veroorzaakt doordat met het ouder worden, de afbraak van collageenvezels toeneemt. Collageenvezels in het bindweefsel van de huid zijn van belang om het weefsel bij elkaar houden. Hoe snel afbraak van collageenvezels verloopt, is afhankelijk van genetische factoren (erfelijkheid), maar ook van de leefstijl die men er op na houdt (zoals bijv. blootstelling van de huid aan zon, roken, voeding enz.). Bijzondere omstandigheden van verslapping van de huid zijn het in korte tijd veel afvallen en ná zwangerschap.

Enkele voorbeelden van een verslapte huid in het gezicht zijn: hangende oogleden, wallen, neus-lippen plooien, afhangende mondhoeken en wangen. Wij begrijpen wat u doormaakt. Met onze verstevigende en liftende behandelingen kunnen wij u helpen om zowel de verslapte huid in uw gezicht als de verslapte lichaamshuid weer strakker en steviger te maken.

Bodyline Beauty & More heeft effectieve behandelingen om de verslapte huid in uw gezicht of op uw lichaam te verstevigen en te liften zodat u er weer strakker en jonger uitziet. Daarnaast kunnen wij u advies geven over de nodige dagelijkse verzorging, om uw huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Onze behandelingen bij een verslapte huid

  Wilt u wat doen aan de plekken met een verslapte huid? Wilt u er weer strakker en jonger uitzien? Heeft u vragen over uw huidverouderingsprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu