Dermapen 4
microneedling

Bodyline Beauty & More

Stadionplein 7
1076 CE Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Microneedling: natuurlijke huidverjonging

Bent ook u niet tevreden over de resultaten van de soms vrij dure huidverzorgingsproducten? Vindt u de resultaten van peelings, dermabrasies of pijnlijke laserbehandelingen niet bevredigend? Bent u op zoek naar een niet-chirurgische behandeling die uw huid toch drastisch kan verbeteren? Goed nieuws: micro needling is dé ideale oplossing voor u!

Indrukwekkende resultaten

Micro needling is een vooruitstrevende techniek, waarbij zonder grote druk fijne microkanaaltjes en microwondjes worden veroorzaakt.

Zo wordt de huid gestimuleerd zichzelf op een natuurlijke manier te herstellen. Door de aanmaak van nieuw collageen en elastine ontstaat een jongere en gezondere uitstraling.

Ideaal bij:

  • (acne) littekens
  • hyperpigmentatie
  • striae
  • verslapte huid
  • verouderde huid
  • grove poriën
  • rimpels
Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!
Online afspraak maken

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

Een medewerker spreken

Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
Wij zijn bereikbaar op:

020 64 65 573bel ons nu

Microneedling behandelingen

Bij micro needling worden er zeer fijne naadjes gebruikt om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

Er zijn verschillende soorten apparaten die deze ‘naaldtechniek’ mogelijk maken.

  • Bij een huidroller zitten er zo’n 200 zeer fijne naaldjes op een rolletje. Deze roller kan gemakkelijk over het te behandelen gebied heen en weer gerold worden.
  • Voor een meer plaatselijke behandeling is er een kleine stamper met enkele naaldjes. Hierbij kan de huid handmatig en selectief verwond worden.
  • Een vergelijkbare methode is een pen waarmee trillende naaldjes mechanisch en snel over de huid bewogen worden.

Hoe diep de naalden de huid binnengaan, varieert van 0,2 mm tot en met 3 mm. Patiënten kunnen thuis de huid behandelen met naalden van 0,2 en 0,3 mm. Voor een paramedische behandeling gebruikt de huidtherapeut naalden met een lengte van tussen de 1 en 2 mm, in uitzonderlijke gevallen zelfs met een lengte van 3 mm.

Dermaroller Microneedling

Al na het eerste gebruik van de Dermaroller zijn de resultaten onmiddellijk voelbaar en zichtbaar. Door de huid aan te zetten zichzelf te herstellen merkt u direct profijt van de gladdere, jongere en gezondere huid. Een verouderde huid op zowel gezicht als lichaam kan zeer goed behandeld worden met de Dermaroller. U zult een sterke verbetering van de huidtextuur en een verjongend gevoel ervaren.

Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!
Behandelingen

Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

 

Een medewerker spreken

Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

020 64 65 573bel ons nu