Dermapen 4
microneedling

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Microneedling

Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in Huidverbetering en Anti-aging/Huidverjonging. Microneedling is de meest geavanceerde behandeling op het gebied van huidverbetering en huidverjonging die Bodyline Beauty & More in huis heeft. Microneedling wordt gebruikt in de strijd tegen de beschadigde huid (acne, littekens, pigmentvlekken, striae, couperose, rosacea) en de verouderde huid (rimpels, grove poriën, ouderdomsvlekken, verslapte en grauwe huid). De microneedling behandeling draagt enorm bij aan een jongere en gezondere uitstraling. Het is een veilige, hygiënische en uitermate effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen.

Met name de introductie van de “Dermapen 4”, één van de apparaten waarmee wij Microneedling toepassen, heeft gezorgd voor een wereldwijde doorbraak. Zodanig, dat vrouwen die géén plastische chirurgie, injectables of botox willen ondergaan, de microneedling behandeling zien als een prachtig alternatief. Bent u op zoek naar een niet-chirurgische behandeling die uw huid drastisch kan verbeteren? Microneedling is dé ideale oplossing voor u! De huidverbeterende resultaten zijn echt indrukwekkend!

Resultaten van Microneedling

 • Stimuleert de aanmaak van Collageen, Elastine en Hyaluronzuur
 • Stimuleert de doorbloeding van de huid
 • De huid herstelt zich en vernieuwt door activatie van de celdeling
 • De huid wordt strakker, gladder, soepeler en steviger
 • De hydratie van de huid verbetert
 • Acne verminderen
 • Diffuse roodheid vermindert
 • Poriën, fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
 • Pigmentvlekken nemen af
 • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler
 • Verbetering van de huidstructuur
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  De Behandeling

  Microneedling is een behandeling waarbij met behulp van naaldjes, minuscule kanaaltjes in de diepere huidlagen worden gemaakt. De oppervlakte van de huid blijft intact. Als reactie hierop genereert de huid een natuurlijk herstelproces met als gevolg een verhoogde productie van Collageen, Elastine en Hyaluronzuur, herstructurering en totale verjonging van de huid.

  Allereerst wordt de huid grondig gereinigd. Vervolgens wordt de huid met een microneedling apparaat, dat voorzien is van minuscule naaldjes, behandeld. Deze naaldjes penetreren de bovenste laag van de huid en zorgen voor vrijwel onzichtbare micro-perforaties, waardoor het huideigen genezingsproces gestimuleerd wordt. Via deze micro beschadigingen kunnen werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt dieper in de huid dringen, waardoor deze werkstoffen optimaal worden opgenomen.

  De producten (hierboven werkstoffen genoemd) die wij gebruiken bij de microneedling behandeling zijn van DP Dermaceuticals.

  Na de behandeling ziet de huid rood en kan warm en prikkend aanvoelen. Verschijnselen die vergelijkbaar zijn met een lichte zonverbranding. De roodheid trekt na enkele dagen weg. Na een intensieve behandeling ontstaan soms kleine ontstekingen, puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekken. Ook deze trekken snel weg o.a. door gebruik te maken van speciale verzorgingsproducten om de huid te hydrateren en kalmeren. Direct na de behandeling voelt uw huid gladder aan en ziet zij er jonger en gezonder uit. Bij de behandeling van bepaalde aandoeningen, zoals littekens of wanneer microneedling wordt ingezet voor het liftende effect, zal het eindresultaat pas zichtbaar zijn na een aantal maanden, omdat de productie van Collageen wat tijd nodig heeft. Al met al duurt het herstelproces een paar maanden.

  De huid moet na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon met een hoge SPF.

  De apparaten

  Microneedling wordt uitgevoerd met de volgende apparaten:

  • Dermapen: De huid wordt behandeld met een pen met ultra dunne trillende naaldjes die mechanisch en snel over de huid worden bewogen.
   Voordelen: De naaldjes dringen dieper in de huid, waarbij de oppervlakte van de huid en daarmee de beschermende werking van de huid minimaal wordt beschadigd. De effectiviteit van de behandeling wordt verhoogd door een betere opname van producten en directe prikkeling van het dieper liggende bindweefsel waardoor de aanmaak van Collageen, Elastine, maar ook van nieuwe cellen, versneld. De naaldjes kunnen in lengte worden afgesteld afhankelijk van het te behandelen gebied, waardoor ook het gebied rond de ogen veilig behandeld kan worden. Minimale hersteltijd!
  • Dermaroller: De huid wordt behandeld met een rolletje met kleine naalden.  Nadeel: doordat de naalden schuin in de huid worden gebracht, kunnen ze soms vast komen te zitten, hetgeen lichte verwondingen kan veroorzaken. Omdat de naalden op het rolletje dezelfde naaldlengte hebben, kan de diepte van de penetratie niet aangepast worden.
  • Stamper: Voor een meer plaatselijke behandeling is er een kleine stamper met enkele naaldjes. De huid word handmatig en selectief behandeld.
   Nadeel: de naalden blijven als het ware op de huid liggen waardoor de penetratie-diepte minder is.

  Bodyline Beauty & More maakt bij de microneedling behandeling met name gebruik van de Dermapen Fusion en de Dermapen 4. Ook de Dermaroller wordt nog toegepast.

  dermapen4

  Direct na de eerste behandeling is een duidelijke verbetering te zien in de structuur van de huid. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer u de behandeling in kuurvorm ondergaat. De duur van de kuur is afhankelijk van het huidprobleem, de huidconditie en het doel van de behandeling. Na de kuur adviseren wij onderhoudsbehandelingen om uw huid in conditie te houden. Ook adviseren wij u over de huidverzorging na de behandeling. Overleg met uw specialist wat de meest geschikte vorm voor u is.

  Heeft u vragen over Microneedling de Dermapen of over onze andere Huidverbeterings- en Anti-aging/Huidverjongingsbehandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu