Nimue
Nimue

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Nimue

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie-concept en unieke filosofie die gebaseerd is op vier punten: nl. huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Huidclassificatie-concept:

 • de door externe factoren beschadigde huid (Environmentally Damaged Skin)
 • huid met pigmentvlekken (Hyperpigmented Skin)
 • de onzuivere probleem huid (Problematic Skin)
 • gevoelige huid (Interactive Skin)

Voor elk van onze 4 huidclassificaties, is een speciaal behandelprogramma ontwikkeld, dat bestaat uit 4 fases.

Professionele Nimue behandelingen

Een blijvende trend is een duurzaam jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid beïnvloeden om het verbeteren van de huidconditie te stimuleren. De behandelfilosofie richt zich met behulp van actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Nimue Skin Technology biedt een scala aan behandelingen en producten om uw huid in topconditie te krijgen en te behouden. Ervaar zelf het resultaat en overleg met uw Nimue huidspecialist welke behandelingen en producten het beste zijn voor uw huid.

Feel the difference from the start. See the difference with visible results.”

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten

  De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als vóór en ná behandeling bij medische behandelingen. Nimue is wereldwijd bekend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten en wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie, zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid die het mogelijk maakt om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

  De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om zo de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

  Bij Nimue blijft de filosofie en het concept continue in ontwikkeling om de veeleisende huidverzorgingsmarkt tevreden te stellen en te houden. Dit maakt dat Nimue dynamisch en trendsettend blijft.

  Maak nu meteen uw afspraak:

  Duurzaam met Nimue  Duurzaam met Nimue

  Nimue Skin Technology blijft zich niet alleen ontwikkelen op het gebied van geavanceerde huidverbetering maar zet zich ook in voor een duurzame toekomst. Nimue is een van de weinige merken die geïnvesteerd heeft in een oplossing tegen milieuvervuiling! Nimue is trots op het feit dat bijna alle verpakkingen volledig recyclebaar zijn.

   

  Bodyline Beauty & More

  Onze specialist geeft u informatie en advies over de producten en behandelingen van Nimue en stelt samen met u een passend behandelprogramma op. Bij het advies behoort tevens een advies voor de dagelijkse huidverzorging thuis, om de behandelingen te ondersteunen en de conditie van de huid op peil te houden.

  Voor en na gebruik van Nimue
  Voor en na gebruik van Nimue
  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu