Bodyline Beauty & More
rimpels

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Rimpels

Rimpels, zijn lijnen/vouwen in/van de huid. We onderscheiden twee soorten rimpels, nl. tijdelijke rimpels, die alleen zichtbaar zijn bij bewegingen van delen van het gezicht (bijvoorbeeld lachrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels) en permanente rimpels die altijd zichtbaar zijn, ook als er geen bewegingen zijn. De tijdelijke rimpels kunnen al op jonge leeftijd ontstaan en worden meestal als niet storend ervaren.

De permanente rimpels horen bij het verouderingsproces van de huid. Ze ontstaan door afname van Collageen en Elastine. Bekende voorbeelden hiervan zijn rimpels rond de ogen, op de bovenlip, maar ook dieper geworden, inmiddels altijd zichtbare “tijdelijke rimpels”, zoals bijvoorbeeld fronsrimpels. De permanente rimpels worden door vele mensen als zeer storend ervaren, omdat men er ouder uitziet of omdat de uitstraling anders is dan men zich voelt. We weten allemaal dat het ouder worden niet iets is om je voor te schamen. Toch willen we allemaal graag zo mooi mogelijk oud worden. Wij kunnen u helpen om dit te realiseren.

Bodyline Beauty & More heeft effectieve behandelingen om uw rimpels aan te pakken en u weer een vitale uitstraling te geven, die past bij hoe u zich voelt. Daarnaast kunnen wij u advies geven over de nodige dagelijkse verzorging, om uw huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Onze behandelingen bij rimpels

  Wilt u die verzorgde, oudere en egale huid zonder die duidelijke rimpels? Heeft u vragen over uw huidverouderingsprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu