Bodyline Beauty & More
huidverbetering

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Make-up

Bodyline Beauty & More kan u advies geven op het gebied van make-up, zowel de dag als de avond make-up. Ook kunnen we uw make-up verzorgen voor een speciale gelegenheid (bruiloft, feest, date of een foto-shoot).

Bij ons make-up advies houden we rekening met uw gezichtsvorm, uw type, de sterke en mooie punten van uw gezicht, de keuze voor de juiste kleuren en natuurlijk ook uw wensen. We maken gebruik van de make-up producten van de zuivere en 100% natuurlijke productlijn van beMineral. Met onze make-up kunnen we prachtige resultaten realiseren.

Naast advies over een goede make-up, kunnen factoren als de conditie van uw huid, zoals bijvoorbeeld veroudering van de huid of een huidprobleem, een rol spelen. Hierover kunnen we u ook adviseren. We hebben diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering.

Ook is het mogelijk om een meer permanente oplossing te kiezen voor uw make-up in de vorm van Permanente make-up. Permanente make-up kan voor langere tijd uw behoefte aan mooie lippen, wenkbrauwen en een sprekende oogopslag oplossen.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Voorafgaand aan een behandeling, worden tijdens een gratis en vrijblijvende intake uw wensen besproken, krijgt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden, en wordt gekeken welke behandeling voor u het meest geschikt is.

  Heeft u vragen over één van onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu