Bodyline Beauty & More
ontvangst bij Bodyline

Bodyline Beauty & More

Stadionplein 7
1076 CE Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Anti-aging / Huidverjonging

Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in anti-aging/huidverjonging, huidverbetering van de verouderde huid. Hoewel we het verouderingsproces helaas niet stop kunnen zetten, kunnen we met onze behandelingen het verouderingsproces van de huid uitstellen (anti-aging) én kunnen we de huid met tekenen van veroudering, nieuw leven inblazen en verjongen.

Huidfunctie verbeteren

Onze behandelingen voor anti-aging/huidverjonging zijn gericht op de volgende aspecten met als doel de huidfunctie te verbeteren:

 • Elastine en Collageen aanmaak bevorderen
 • Aanmaak nieuwe huidcellen stimuleren
 • Verbeteren doorbloeding
 • Herstellen vochtbalans
 • Verbeteren elasticiteit

Resultaten

De resultaten van onze behandelingen voor anti-aging/huidverjonging zijn:

 • Vermindering van rimpels
 • Verstevigen van de verslapte huid
 • Liften van de huid
 • Verbetering van de kleur van de huid
 • Een frisse en jongere uitstraling
Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!
Online afspraak maken

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

Een medewerker spreken

Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
Wij zijn bereikbaar op:

020 64 65 573bel ons nu

Huidveroudering

Verschijnselen

Als gevolg van huidveroudering in het gezicht kunt u te maken krijgen met de volgende verschijnselen:

 • Lijnen, rimpels en groeven: voorhoofdslijnen, fronsrimpels, kraaienpootjes, lijnen op de boven- en onderlip (de zogenaamde rokerslijnen).
 • Verslapte huid: oogleden (bovenste en onderste oogleden), wallen, neuslippenplooien, afhangende mondhoeken en wangen. Verslapping van de huid kan versterkt worden doordat het onderliggende botweefsel slinkt (voorbeelden hiervan zijn de oogkassen en de kaken).
 • Veranderingen van kleur, textuur en functie: grauwe huidtint, pigmentvlekken (ouderdomsvlekken), de huid wordt dunner en droger, grove poriën en hoewel dit verschijnsel ook op jongere leeftijd reeds aanwezig kan zijn, verwijde bloedvaatjes zoals bij couperose en rosacea.

Het proces
Het verouderingsproces van de huid begint omstreeks het 20stejaar en wordt tussen het 35steen 40stejaar zichtbaar. Huidveroudering wordt deels erfelijk bepaald door factoren van binnenuit, zoals het moment waarop de eerste tekenen van huidveroudering verschijnen en de snelheid en de mate waarin huidveroudering plaats vindt. Ook hormonen (denk aan de menopauze) hebben invloed op het huidverouderingsproces.

Daarnaast hebben vooral factoren van buitenaf, zoals omgevingsfactoren (UV-stralen, klimaat, luchtverontreiniging) en leefstijl (roken, alcohol, voeding, overgewicht, slecht slapen, stress) een negatieve invloed op de conditie van de huid, met als gevolg versnelling van het huidverouderingsproces.

Het proces van huidveroudering gaat gepaard met zichtbare veranderingen in structuur en samenstelling van de huid.

 • De huid wordt dunner en kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. De huidbarrière bestaat voornamelijk uit vetten. Deze vetten worden als talg uitgescheiden door de talgklieren in de huid. Talg beschermt de huid tegen uitdroging, verhoogt de weerstand tegen ziekteverwekkers en irriterende stoffen en maakt de huid waterafstotend. Met het ouder worden neemt de talgproductie en dus de beschermende functie (of barrière functie) van de huid af, waardoor de huid er droger en valer uit gaat zien.
 • In de huid neemt de hoeveelheid Collageen, Hyaluronzuur en Elastine af. Collageen is een onderdeel van het bindweefsel en geeft de huid stevigheid. Hyaluronzuur, een eiwit dat ook deel uitmaakt van het bindweefsel, is van belang voor de vochthuishouding (hydratatie) van de huid. Elastine houdt de huid rekbaar en soepel. Door afname van Collageen, Hyaluronzuur en Elastine wordt de huid slapper en stugger en ontstaan er rimpels en plooien.
Contact opnemen

Naast onze behandelingen met onze producten, kunt u ook zelf veel doen om anti-aging/verjonging van de huid te bevorderen en de huid te verbeteren. Door de huid minder bloot te stellen aan de negatieve invloeden van de factoren van buitenaf (zie hierboven), een goede verzorging van de huid en gezonde voeding, kunt u anti-aging/verjonging van uw huid ondersteunen.

Ziet u (de eerste) tekenen van huidveroudering zoals hierboven beschreven, verschijnen! Bij Bodyline bent u aan het juiste adres om wat te doen aan deze ontsierende verschijnselen. Wij kunnen u die verzorgde, gladde huid en die vitale uitstraling geven en er voor zorgen dat u die houdt.

Voorafgaand aan onze anti-aging/huidverjongingsbehandelingen vindt een intakegesprek plaats. Onderdeel hiervan is een huidanalyse om te kijken welke behandelingen het meest geschikt zijn voor u en uw huid. Samen bespreken we de mogelijkheden en stellen we een plan op. Tevens kunnen we u adviseren over een goede thuisbehandeling om het effect van de behandelingen te ondersteunen.

Bodyline is aangesloten bij Anbos en NHVWij zijn aangesloten bij Anbos en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Heeft u vragen over uw huidverouderingsprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Contact opnemen
Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!
Behandelingen

Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

 

Een medewerker spreken

Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

020 64 65 573bel ons nu