Bodyline Beauty & More
Matrix Biolage

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Matrix Biolage

Matrix Biolage is de luxe lijn producten van Matrix. De Biolage Haarproducten bieden een eenvoudige en doeltreffende oplossing voor de specifieke behoeften van elk haartype. Elke categorie bestaat uit producten voor reiniging, verzorging en behandeling, kortom een complete verzorging van het haar.

Matrix is gestart in 1980 en heeft in 10 jaar tijd de markt van de professionele haarproducten in de Verenigde Staten veroverd, waar zij tot op heden markleider zijn. Ook is Matrix in Europa niet meer weg te denken. De Matrix haarproducten staan voor innovatie en dat is o.a. terug te vinden in de Biolage lijn die vanaf 2011 vrijwel geheel parabenen- en sulfaat-vrij is en veel natuurlijke ingrediënten bevat. Matrix heeft niet alleen veel aandacht voor haarverzorging maar ook op het gebied van haarstyling sluiten de producten geheel aan bij de wensen van deze tijd.

Matrix streeft ernaar om het beste in zichzelf naar boven te halen door inspiratie en het ontwikkelen van ongecompliceerde producten voor iedereen aan elkaar te koppelen. Daarnaast streeft Matrix er naar de impact van hun ontwikkelingen op de planeet te minimaliseren.

Heb je beschadigd, breekbaar, dof, droog, dun, fijn, futloos, gekleurd, krullend of weerbarstig haar? De oplossing is bij Matrix te vinden.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu