Bodyline Beauty & More
huidverbetering

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Bodyline Beauty & More

Bodyline Beauty & More is in 1996 opgericht door Géke Klooster. Al snel ontwikkelde Bodyline zich als een plek waar mannen en vrouwen, die er op een natuurlijke manier jeugdig en stralend uit willen (blijven) zien, graag kwamen én gelukkig nog steeds komen.

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen op het gebied van huid, haar, afslanken, permanente make-up, handen, voeten en nagels, massage en ontharen.

Eigenaresse van Bodyline in Amsterdam: Geke Klooster

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen voor:

Schoonheidssalon Huidverbetering in Amsterdam

Onze geavanceerde behandelmethoden zorgen voor zichtbare resultaten. De producten waarmee we werken zijn van hoogwaardige kwaliteit. De behandelingen worden uitgevoerd door specialisten. Dankzij ons vakmanschap, gecombineerd met de nieuwste technieken, de juiste apparatuur, het gebruik van hoogwaardige producten en de liefde voor ons vak, bereiken we de beste resultaten.

Bij Bodyline Beauty & More is een frisse jeugdige uitstraling, een slank en strak lichaam en mooi haar voor iedereen weggelegd. Bij ons mag iedereen op elke leeftijd mooi zijn!

Ons doel

Echte of beter natuurlijke schoonheid komt van binnen en van buiten. Ons doel is om uw innerlijke schoonheid naar buiten te brengen zodat iedereen uw natuurlijke schoonheid kan zien!

Het mooiste van ons werk is als wij ervaren dat mensen dankzij onze behandelingen er beter uit gaan zien, zich beter gaan voelen, meer zelfvertrouwen krijgen, kortom dat wij het beste of liever het mooiste uit mensen kunnen halen. Dat kan voor een nagelbijter mooie nagels zijn, voor een oudere persoon een jeugdige uitstraling of voor iemand met een dunne haardos, vol en lang haar én voor onszelf vooral voldoening.

Onze aanpak

Onze aanpak is persoonlijk. Voordat we gaan behandelen praten we over uw wensen en onze mogelijkheden. Samen bepalen we welke behandeling voor u het meest geschikt is. Bij de keuze van behandeling(en), kunnen factoren als bijvoorbeeld gezichtsbouw, conditie van de huid, huidskleur, haarsoort, lichaamscontouren, maar ook uw persoonlijkheid een rol spelen. Wij geven u een advies op maat.

Schoonheidssalon Huidverbetering in Amsterdam

Ontwikkeling

Bodyline heeft, evenals de schoonheidsbranche, sinds haar oprichting een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In de loop van de jaren ontstonden andere schoonheidsidealen. In het verleden werden schoonheidsidealen gedicteerd door luxe mode- en cosmeticamerken. Hollywoodsterren en BN’ers vertegenwoordigden het schoonheidsideaal. Gaandeweg werd duidelijk dat factoren als zonnebaden, roken, alcohol, slechte voeding enz. een slechte invloed op de conditie van de huid hadden en zorgde voor allerlei huid(verouderings)problemen. Mensen gingen op zoek naar de ‘eeuwige jeugd’. De schoonheidsindustrie speelde hierop in en kwam met botox- en filler-behandelingen, maar ook plastische chirurgie. Jarenlang was het schoonheidsideaal hoe strakker, hoe mooier en was elk rimpeltje er één teveel.

De afgelopen paar jaar zien we meer acceptatie voor het ouder worden en worden schoonheidsidealen minder nagestreefd. Er is meer aandacht voor een betere en mooiere versie van zichzelf dan voor het nastreven van een schoonheidsideaal, in feite een andere versie van zichzelf. De focus ligt meer op een mooie gezonde huid en het vertragen én ondersteunen van het verouderingsproces. Gezondheid en schoonheid komen samen. Gezond leven en mentale gezondheid zijn dé ingrediënten voor schoonheid. Steeds meer mensen zien een schoonheidsbehandeling als ontspanning, een moment voor zichzelf om tot rust te komen.

Een groot deel van onze huidige behandelingen en producten, met name de behandelingen op het gebied van huidverbetering en afslanken, zijn ontwikkeld op basis van en gebruik makend van natuurlijke processen. Een belangrijk voordeel van deze behandelingen is dat ze (vrijwel) pijnloos zijn en in vergelijking met een chirurgische ingreep, geen herstelperiode hebben.

Ook Bodyline is mee ontwikkeld en blijft zich vernieuwen. Elke fase van ontwikkeling brengt de ontwikkeling van nieuwe of verbeterde behandelingen, apparatuur en producten met zich mee. Het is een doorlopend proces, dat we nauwlettend in de gaten houden. Die ontwikkeling begon als een hobby. Hoe interessant is het om iets nieuws te leren, en die interesse is er nog steeds.

Kapsalon in Amsterdam

Bijscholing

Om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en producten worden beurzen gevolgd, vakliteratuur gelezen en contacten met de beroepsgroep onderhouden.

Met regelmaat worden trainingen en cursussen gevolgd o.a. wanneer nieuwe technieken en producten worden ingevoerd.

Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

     

    Een medewerker spreken

    Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

    020 64 65 573bel ons nu