Bodyline Beauty & More
huidverbetering

Bodyline Beauty & More

Stadionplein 7
1076 CE Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Bodyline Beauty & More

Bodyline Beauty & More is al meer dan 20 jaar de ideale plaats voor iedere man of vrouw die er op een natuurlijke manier jeugdig en stralend uit wil blijven zien. De geavanceerde behandelmethoden die uitgevoerd worden door professionele specialisten zorgen voor zichtbare resultaten.

Echte schoonheid komt zowel van binnen als van buiten. Ons doel is om die innerlijke schoonheid naar buiten te brengen zodat de hele wereld uw uitstraling kan zien! Onze uitdaging is dat iedereen er stralend uitziet.

Geke Klooster
Schoonheidssalon Huidverbetering in Amsterdam

De aanpak van Bodyline Beauty & More

Onze aanpak is persoonlijk en pragmatisch. Uiteraard houden we rekening met uw huidskleur, gezichtsbouw, haarsoort en persoonlijkheid. Met Bodyline zijn een gave stralende huid en mooi haar voor iedereen weggelegd.

Géke Klooster richtte in 1996, na jaren ervaring in de schoonheidsbranche, Bodyline Beauty & More op. Hiermee ontstond er een plek waar klanten de perfecte verzorging en uitstraling kunnen vinden die ze verdienen. Bodyline biedt een uitgekiend en breed scala aan uiterst professionele behandelingen voor huid en haar.

Schoonheidssalon Huidverbetering in Amsterdam

Onze professionals staan graag voor u klaar. Met behulp van ons vakmanschap, de nieuwste technieken en de juiste apparatuur bereiken we de beste resultaten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandelen voor acne, rimpels, een verslapte huid of pigmentvlekken. Voor een mooie, levendige gezichtsuitdrukking bieden wij permanente make–up om de wenkbrauwen te verfraaien of op te frissen, uw lippen een voller accent geven of uw ogen opnieuw laten spreken.

Schoonheidssalon Huidverbetering in Amsterdam

Blijf er jeugdig uitzien en uw goed voelen met een mooi slank lichaam. Bij Bodyline kunnen wij u er jonger uitlaten zien en laten afslanken op iedere plek op uw lichaam. Ook het verwijderen van ongewenst haar en het liften en verstevigen van het lichaam zorgt voor prachtige resultaten!

Kapsalon

Onze kapsalon en haarbehandelingen

In de kapsalon creëren we een nieuwe look en geven u een thuisgevoel. Als u in de spiegel kijkt zijn we blij als u zegt: ja, ik zie er weer perfect uit. Wilt u mooi, vol en lang haar? In onze professionele kapsalon kunnen we uw haar voller en langer maken door het inweven van handgemaakte haarmatten van hoogwaardige – en duurzame kwaliteit . Het soepele ingeweven haar behoudt langdurig zijn glans en pluist niet. Ook kunt u het gewoon dagelijks behandelen en stylen op uw eigen vertrouwde manier. Een stralend kapsel dat niet van echt te onderscheiden is!

Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!
Behandelingen

Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

 

Een medewerker spreken

Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

020 64 65 573bel ons nu