Bodyline Beauty & More
Grauwe en troebele huid

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Grauwe huid

Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. De huid vernieuwt zich minder snel en kan de dode huidcellen moeilijker afvoeren. De talgklierproductie neemt af, waardoor de huid minder vet wordt en water verliest, met als gevolg een droge kwetsbare en onrustige huid. Factoren als roken, stress, zon, slaapgebrek, ongezonde voeding, vochttekort en hormonale veranderingen doen hier nog eens een schep bovenop. Het resultaat is een droge, vale, grauwe en vlekkerige huid, een huid die je oud maakt en waar u niet vrolijk van wordt. Gelukkig is er wat te doen aan een grauwe huid. Wij kunnen u weer die verzorgde frisse uitstraling terug geven.

Bodyline Beauty & More heeft effectieve behandelingen om een grauwe huid aan te pakken. Daarnaast kunnen wij u advies geven over de nodige dagelijkse verzorging, om uw huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Onze behandelingen bij een grauwe huid

  Wilt u wat doen aan uw grauwe huid en er weer fris en stralend uitzien? Heeft u vragen over uw huidverouderingsprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu