Bodyline Beauty & More
Dermapen 4 microneedling behandeling

Bodyline Beauty & More

Stadionplein 7
1076 CE Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Dermapen 4

Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar op het gebied van Microneedling, dé behandeling voor huidverbetering. De Dermapen 4™ is ’s werelds eerste digitale Bluetooth microneedling apparaat met een revolutionaire 16-naaldcartridge om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere microneedling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen in de huid 80% meer voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert vervolgens een natuurlijk herstelproces met een verhoogde productie van Collageen en Elastine en een herstructurering en totale verjonging van de huid op lichaam en gelaat. De Dermapen 4™ is toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus maar ook op grotere gebieden zoals hals, décolleté, buik en benen.

De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde microneedling apparaat op de markt. Het apparaat is behalve sneller ook veiliger dan welk ander microneedling apparaat en zorgt bovendien voor de meest optimale behandelresultaten.

Dermapen behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties, waaronder acne, rosacea, littekens, striae, pigmentatieproblemen en verouderingsproblemen zoals rimpels, verslapte huid, grove poriën en grauwe huid.

Contact opnemen

Het aantal behandelingen dat wordt aangeraden:

Verjonging* 3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
Littekens 4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
Striae 4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
Pigmentatie 4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

*Oppervlakkige huid verjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Resultaten van de behandeling ziet u direct na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen. De structuur en conditie van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de komende 6-12 maanden met behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaan met de aanbevolen ondersteunende verzorging.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!
Online afspraak maken

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.