Bodyline Beauty & More
VIP-complex afslanken bij Bodyline

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

VIP Complex

Bodyline Beauty & More heeft verschillende behandelingen die helpen bij het afslanken en/of bij figuurcorrectie. Eén van die behandelingen is de behandeling met de VIP Complex.

Naast afslanken hebben de behandelingen met de VIP Complex een spierversterkend en huid-verstevigend effect. De VIP Complex is een apparaat dat spieren versterkt en tegelijkertijd de vetstofwisseling bevordert. Tijdens de behandeling worden er banden om de te behandelen gebieden van uw lichaam aangebracht. De banden worden met electroden op de machine aangesloten. De door de machine geproduceerde stroomstootjes, veroorzaken samentrekking (contractie) en vervolgens verslapping van de spieren. Naast versterking van de spieren en het aanpakken van cellulite, wordt het vetmetabolisme gestimuleerd. Er is ook een mogelijkheid om een infrarood applicatie toe te passen. De infrarood toepassing zorgt voor een nog snellere verbranding van het vetweefsel. Na een behandeling werkt de prikkeling van de spieren en het metabole proces nog zo’n 48 uur door. Om de ontwikkeling van de spiervezels en het metabole proces op gang te houden, adviseren wij de behandeling 2 à 3 keer per week te herhalen. Na minimaal 12 behandelingen zullen uw spieren zodanig versterkt en het vetmetabolisme veranderd zijn, dat het effect duidelijk zichtbaar is. Bij ons is het echt mogelijk om slanker en strakker te worden in slechts 4 weken!

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Welke resultaten kunt u verwachten van de VIP Complex behandeling:

 • spierversterking
 • afvoer van gifstoffen (detox)
 • afname van vetmassa
 • direct lokaal centimeters verlies in omvang
 • versteviging van de slappe huid

De VIP Complex behandeling is te gebruiken voor de volgende lichaamsdelen:

 • buik
 • heupen
 • billen
 • benen (boven)
 • armen (boven)

Belangrijk: Om afvoer van de door de behandeling ontstane afvalstoffen te bevorderen, is het van belang dagelijks 1,5 tot 2 liter water te drinken.

Voorafgaand aan een behandeling, krijgt u tijdens een gratis en vrijblijvende intake, uitgebreide informatie over de mogelijkheden en worden uw wensen besproken. Samen bespreken we de mogelijkheden en stellen we een “behandelplan” op. In het plan kan ook een advies over voeding en ondersteunende voedingssupplementen opgenomen worden.

Heeft u vragen over Afslanken/Figuurcorrectie of over één van onze andere behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Maak nu meteen uw afspraak:

Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu