Bodyline Beauty & More
Dp Dermaceuticals

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Dp Dermaceuticals

DermapenWorld™ is uitvinder en vertrouwd marktleider van de microneedling behandeling. DermapenWorld™ werkt reeds meerdere decennia samen met toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en klinische experts om de Dp Dermaceuticals™ te ontwikkelen. Dp Dermaceuticals heeft ‘s werelds eerste huidverzorgingsassortiment ontwikkeld exclusief voor microneedling behandelingen. De Dp Dermaceuticals protocollen worden wereldwijd aanbevolen voor gebruik tijdens en ná microneedling behandelingen.

Voor optimale behandelresultaten kunt u thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals™ zoals door uw behandelaar wordt geadviseerd. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name de dunne of kwetsbare gedeelten van de huid). Blijf de Dp Dermaceuticals™ gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en ná de Dermapen™ behandelingen. Het Dp Dermaceuticals™ assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen tegen huidveroudering. Daarnaast zijn onze producten geschikt om te gebruiken als corrigerende huidverzorging en bij de dagelijkse verzorging.

De Dp Dermaceuticals onderscheiden zich van vele serums en producten door hun kleine molecuulgrootte. Hierdoor kunnen de Dp Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden. In de Dp Dermaceuticals producten zitten stoffen met verschillende molecuulgrootte afhankelijk van hun specifieke functie.

Het assortiment bevat onder andere een reiniging, een scrub, een hydraterende crème, specifieke behandelcrèmes en een 3D gezichtsmasker. Ook is er een medicinale en ademende camouflage met een SPF factor 30. Dit is de Cover Recover™ welke speciaal ontwikkeld is als dagelijkse anti-verouderingsmake-up en zorgt voor direct herstel voor en ná de behandeling.

Dermapen Benelux/Odara is exclusief distributeur van de originele Dermapen producten, zoals de Dermapen en de Dp Dermaceuticals.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu