hairweave
hairweave bij Bodyline

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Hairweave / Haarverlenging

Veel mensen zijn niet tevreden met hun haar, vinden het haar te dun en/of te kort. Een behoorlijk percentage van de mensen, zowel mannen als vrouwen, krijgt met het ouder worden een dunnere haardos door vermindering van het aantal haren. Ook kan het haar beschadigen en van structuur veranderen o.a. door zon, verhitting (föhnen), stress, voeding maar ook door ziekte of medicijngebruik.

Of heeft u binnenkort een feest, een optreden, een bruiloft of bent u zelf de aanstaande bruid en heeft u behoefte aan een geheel andere haarlook met langer en/of voller haar en kleurnuances? Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in hairweave, dé oplossing om uw haar te verlengen en/of meer volume te geven en uw haarwensen te realiseren.

Hairweave techniek en haarmatten

De hairweave techniek die wij gebruiken is een vlechttechniek. Hiermee kunnen we voor langere tijd, snel en veilig haar, in de vorm van (haar)matten aan uw eigen haar bevestigen. Er worden eerst 2 tot 7 dunne platte vlechten tussen het eigen haar gevlochten. Deze dienen als basis voor bevestiging van het “nieuwe” haar. Het aantal platte vlechten dat geplaatst wordt is afhankelijk van uw wensen.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Bij Bodyline Beauty & More wordt bij het zetten van hairweaves uitsluitend gewerkt met handgemaakte haarmatten, gemaakt van echt haar van hoge kwaliteit. Het haar valt soepel, pluist niet en behoudt langdurig haar natuurlijke glans. Het haar, de haarmatten zijn leverbaar in 70 kleurtinten (ook coupe soleil is mogelijk) en in verscheidene lengtematen. Na het zetten van de hairweaves, stylen we uw nieuwe haar voor een compleet, natuurlijk en perfect resultaat. Thuis kunt u uw haar dagelijks verzorgen en stylen op uw eigen vertrouwde manier. Met uw nieuwe haar kunt u ook eindeloos variëren met haarclips of klemmetjes, haarpinnen of sierspelden, diadeem of haarband, vlechten, paardenstaart, opgestoken haar óf gewoon lekker los.

  Fijn haar heeft minder haarmatten nodig dan dik en vol haar. Beide haartypen behouden na de hairweave behandeling een natuurlijke uitstraling. Bij vrijwel elk haartype is het mogelijk hairweaving toe te passen, mits het haar voldoet aan een minimum lengte. Als uw eigen haar te kort is kunnen we de haarmatten niet goed bevestigen. In voorkomende gevallen bijvoorbeeld bij ziekte of bij gebruik van bepaalde medicijnen, kan hairweaving (tijdelijk) afgeraden of uitgesteld worden naar een later tijdstip. Voor behoud van het haar, adviseren wij afhankelijk van uw haargroei, de weavings (vlechtjes) tussen de 5 en 8 weken na het zetten, terug te plaatsen.

  Voorafgaand aan een behandeling, krijgt u tijdens een gratis en vrijblijvende intake, uitgebreide informatie over de mogelijkheden en worden uw wensen besproken. Samen met u bepalen we uw haartype en de haarkleur, hoe dik de laagjes haar moeten worden en hoeveel laagjes u wilt laten zetten en hoe vol en hoe lang u uw nieuwe haar wilt hebben. Wanneer de wensen duidelijk zijn maken we een afspraak om de hairweave behandeling uit te voeren.

  Heeft u vragen over Hairweave of over één van onze andere behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu