Jan Marini
Jan Marini

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Jan Marini

In 1994 startte Jan Marini haar eigen bedrijf, namelijk Jan Marini Skin Research. Bij Jan Marini gaan wetenschap en Huidverbetering hand in hand. Jan Marini Skin Research hoort bij de top in huidverbeteringsproducten. Het is een huidverzorgingsmerk dat huidproblemen bij de kern van het probleem aanpakt dankzij de medische wetenschap. De kracht van het merk zit in het toepassen van belangrijke technologieën en de oplossingsgerichte aanpak van de meeste huidproblemen.

Jan Marini mag met recht de pionier in de professionele huidverzorgingsmarkt genoemd worden. Het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden met een aantal van ’s werelds meest vooraanstaande artsen en onderzoekers om innovatieve klinisch gevalideerde producten op de markt te brengen. Zo zijn er veel vernieuwende ingrediënten toegepast en heeft Jan Marini diverse patenten op haar naam staan.

De ontwikkeling van huidverzorgingsproducten die meetbare resultaten opleveren duren voort. De producten van Jan Marini worden wereldwijd gebruikt door artsen en huidverzorgingsprofessionals, die begrijpen wat belangrijk is en resultaatgericht werken en die er vertrouwen in hebben dat de producten voor hun patiënten/cliënten optimale resultaten opleveren. De producten van Jan Marini hebben een antwoord op elk huidprobleem.

Innovatief – Resultaat – Commitment

Jan Marini valt vooral op door de goed geformuleerde producten die oplossingen bieden voor diverse huidcondities. Te denken valt hierbij aan o.a. de door zon beschadigde huid, acne, droge en vette huid, rosacea en hyperpigmentatie. Maar ook de gezonde huid blijft actief en jeugdig bij dagelijks gebruik van de geselecteerde producten. Uw Jan Marini specialist is goed opgeleid en weet precies wat goed voor uw huid is. Laat u daarom door uw specialist adviseren. Jan Marini producten hebben een antwoord op elk huidprobleem en binnen 2 weken ziet 90% van de gebruikers de eerste resultaten.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Het unieke 5 stappensysteem

  De kracht van Jan Marini zit in het feit dat de klant de salonbehandelingen thuis kan ondersteunen door gebruik te maken van het 5 stappensysteem van Jan Marini. Voor het beste resultaat dienen deze stappen gerespecteerd te worden. De stappen:

  • Stap 1 – reinigen
  • Stap 2 – corrigeren – Rejuvenate (huidverjonging)
  • Stap 3 – corrigeren – Resurface (huidvernieuwing)
  • Stap 4 – hydrateren
  • Stap 5 – beschermen

  Bodyline Beauty & More werkt met verschillende producten van Jan Marini, o.a:

  • Reiniging: 3 fase reiniging: oppervlakte reiniging, dieptereiniging en scrub
  • Peelingen: 40% of 70% met Glycolzuur en Salicylzuur inclusief Micro masker

  Maak nu meteen uw afspraak:

  U kunt de producten bij ons in de salon kopen of hieronder in onze webshop online bestellen: