Bodyline Beauty & More
littekens

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Littekens

Bijna iedereen heeft wel één of meerdere littekens op het lichaam. Een litteken kan ontstaan wanneer de huid zich hersteld na een huidbeschadiging. Hoe meer de huid beschadigd is, hoe langer het genezingsproces en hoe groter de kans op het ontstaan van een litteken. Bekende voorbeelden van littekens, zijn de littekens die ontstaan bij mensen met acne en na waterpokken. Hierbij kunnen onderliggende ontstekingen er voor zorgen dat het genezingsproces traag verloopt waardoor littekens ontstaan. Littekens kunnen zeer ontsierend zijn en daardoor een negatief effect hebben op het zelfvertrouwen. Onze behandelingen zijn er op gericht om littekens minder zichtbaar te maken en eventuele klachten als roodheid, jeuk en pijn van littekens tegen te gaan.

Bodyline Beauty & More heeft effectieve behandelingen om uw littekens aan te pakken. Daarnaast kunnen wij u advies geven over de nodige dagelijkse verzorging, om uw huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Onze behandelingen bij littekens

  Wilt u wat doen aan uw littekens? Heeft u vragen over uw huidprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu