Kapsalon

Uw kapsel en haarstijl zijn een belangrijk onderdeel van uw persoonlijkheid. Bodyline Beauty & More ziet óók uw haar als sieraad!

Bij ons kunt u terecht voor “gewone” haarbehandelingen, zoals wassen, knippen, föhnen, kleuren en permanenten.

Daarnaast hebben we veel aandacht voor haarverzorging om te zorgen dat uw haar gezond blijft of wanneer u haarproblemen heeft, de conditie van uw haar te verbeteren en het haar weer gezond te maken. Zo kunnen we chemisch behandeld, beschadigd of weerbarstig/pluizig haar, weer gezond, soepel vallend en zijdezacht aanvoelend maken met een extra haarverzorgende keratine behandeling. Maar ook voor roos, vet, dof, droog, dun of futloos haar hebben wij oplossingen! Vraag uw  haarspecialist om advies!

Speciale haarbehandelingen

Voor een geheel andere haarlook, wanneer u voller en/of langer haar wilt of wanneer u uw haar wilt ontkrullen, bent u ook bij ons aan het goede adres. Met onze “speciale haarbehandelingen”, hairweave / haarverlenging en hairstraightening, kunnen we uw wensen realiseren.

Hairweave / haarverlenging

Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in hairweave, een techniek die het mogelijk maakt om uw haar te verlengen en/of meer volume te geven op een manier dat het er natuurlijk uit blijft zien, alsof het bij u hoort. Een techniek met eindeloos veel mogelijkheden. Zie voor meer informatie de pagina hairweave / haarverlenging.

Hair straightening

Met onze straightening behandeling kunnen we uw golvende of krullende haar glad en steil maken voor langere tijd. Zie voor meer informatie de pagina hair straightening.

Heeft u vragen over haarverzorging, over onze haarbehandelingen of over onze andere behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Op onze website kunt u informatie vinden over al onze behandelmethoden en producten.