Kapsalon
Kapsalon

Bodyline Beauty & More

Stadionplein 7
1076 CE Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Kapsalon

Uw kapsel en haarstijl zijn een belangrijk onderdeel van uw persoonlijkheid. Bodyline Beauty & More ziet óók uw haar als sieraad!

Bij ons kunt u terecht voor “gewone” haarbehandelingen, zoals wassen, knippen, föhnen, kleuren en permanenten. We besteden veel aandacht aan haarverzorging om te zorgen dat uw haar gezond blijft.

Verbeteren haarconditie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de conditie van uw haar en het weer gezond maken van uw haar. Zo hebben we oplossingen voor beschadigd haar, voor roos en voor vet, dof, droog, dun of futloos haar! Vraag uw haarspecialist om advies!

Maak nu meteen uw afspraak:

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Hairweave / haarverlenging

  Voor een geheel andere haarlook, wanneer u voller en/of langer haar wilt, bent u bij ons ook aan het goede adres. Met de behandeling, hairweave, ook wel haarverlenging genoemd, kunnen we uw wensen realiseren.

  Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in hairweave, een techniek die het mogelijk maakt om uw haar te verlengen en/of meer volume te geven op een manier dat het er natuurlijk uit blijft zien, alsof het bij u hoort. Een techniek met eindeloos veel mogelijkheden. Zie voor meer informatie de pagina hairweave / haarverlenging.

  Heeft u vragen over haarverzorging, over onze haarbehandelingen of over onze andere behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu