Kapsalon
Kapsalon

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Kapsalon

Ontdek de perfecte haarbehandelingen bij Bodyline Beauty & More – uw sleutel tot een stralende persoonlijkheid! Onze salon beschouwt uw haar als een kostbaar sieraad en biedt een breed scala aan diensten om uw kapsel en haarstijl te versterken.

Onze deskundige haarstylisten zijn bedreven in “gewone” haarbehandelingen, waaronder wassen, knippen, föhnen, kleuren en permanenten. Maar we gaan verder dan dat – haarverzorging staat bij ons centraal om uw haar gezond en glanzend te houden.

Specialisten in haarherstel

Bij Bodyline Beauty & More zijn we gespecialiseerd in het herstellen van de conditie van uw haar en het bevorderen van de gezondheid ervan. Onze oplossingen omvatten behandelingen voor beschadigd haar, roos en overtollig vet, dofheid, droogte, dunheid of futloosheid. Vertrouw op het advies van onze ervaren haarspecialisten voor de ideale aanpak!

Met onze haarbehandelingen laten we uw persoonlijkheid stralen, en uw haar schitteren. Bezoek onze salon en geef uw haar het aandacht het verdient!

Maak nu meteen uw afspraak:

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Hairweave / haarverlenging

  Verlangt u naar een compleet nieuwe haarlook met voller en/of langer haar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in hairweave, ook bekend als haarverlenging, waarmee we uw haarwensen kunnen verwezenlijken.

  Met onze professionele hairweave-techniek kunnen we uw haar op een natuurlijke manier verlengen en/of meer volume geven, zodat het perfect bij u past. De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor meer informatie kunt u terecht op onze hairweave / haarverlenging pagina.

  Heeft u vragen over haarverzorging, onze haarbehandelingen, of wilt u meer weten over onze andere behandelingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of langs te komen voor een afspraak. Wij staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Samen creëren we een op maat gemaakt advies, afgestemd op uw wensen en behoeften!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu