Bodyline Beauty & More
huidverbetering

Bodyline Beauty & More

Stadionplein 7
1076 CE Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Ouderdomsvlekken (Pigmentvlekken)

Ouderdomsvlekken (zonnevlekken of levervlekken) zijn pigmentvlekken, bruinige vlekjes op de huid van oudere mensen met een blank huidtype, die ontstaan op plekken die in de loop van de jaren veelvuldig blootgesteld zijn aan de zon of liever aan UV-straling.

Bij pigmentvlekken of hyperpigmentatie is de aangedane huid, door ophoping van pigment (een kleurstof die o.a. de huid kleur geeft) donkerder verkleurd dan de rest. De aanmaak van pigment neemt toe onder invloed van hormonen en UV-straling. Over het algemeen zijn deze ouderdomsvlekken, die op het gehele lichaam kunnen voorkomen, onschuldig. Toch worden ze vaak vooral in het gezicht, als ontsierend en daardoor storend ervaren. Met onze behandelingen kunnen we  er voor zorgen dat de vlekken nauwelijks meer zichtbaar zijn.

Bodyline Beauty & More heeft effectieve behandelingen om uw ouderdomsvlekken aan te pakken. Daarnaast kunnen wij u advies geven over de nodige dagelijkse verzorging, om uw huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!
Online afspraak maken

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

Een medewerker spreken

Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
Wij zijn bereikbaar op:

020 64 65 573bel ons nu