Bodyline Beauty & More
HFL Laboratories producten

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

HFL Laboratories

Werkt samen met professionals die ontwikkelen vanuit de praktijk.

De specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam, die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.
De productlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als voor huid- en nagelproblemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn.

Onze producten

Door jarenlange ervaring is een unieke productlijn ontstaan

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. Producten voor de verzorging van het lichaam maar ook huid- en nagelproducten ter ondersteuning bij huid- en nagelproblemen.
De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling van de professional.
Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.
De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals (medisch)pedicures, fysiotherapeuten en overige healthcare professionals.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  De historie

  Hoe is HFL laboratories ontstaan? 

  Na jarenlange ervaring in de praktijk ontstond het idee om een effectieve en probleemoplossende productlijn te ontwikkelen.

  Door persoonlijke ervaring met huidproblemen was de drive en passie groot om hiervoor producten te ontwikkelen zonder gebruik te maken van hormonen en andere schadelijke stoffen. Daarnaast moest de lijn de behandeling door een professional ondersteunen om zo tot de best mogelijke resultaten te komen.

  Het eerste idee begon met het ontwikkelen van een anti-mycose spray. Aangezien er al veel anti-mycose producten op de markt waren, was er veel onderzoek nodig om een geheel nieuw en innovatief product te creëren. Veel anti-mycose producten zijn op basis van tea tree olie of vergelijkbare ingrediënten. HFL Laboratories heeft zich hierin onderscheiden door een nieuwe werkende stof te gebruiken voor de anti-mycose spray.

  Het idee kwam vanuit de voedingsmiddelenindustrie in Denemarken, waar bepaalde stoffen werden gebruikt om flessen en kannen schimmelvrij te maken voordat deze gevuld werden met voedsel en dranken. Op het anti-mycose product dat wij ontwikkelden, de Solution Spray, berust een Europees patent.

  Tijdens het ontwikkelings- en onderzoeksproces van de Solution Spray werd ook de ontwikkeling van de Roselan Balm, Dermoleen Cream, Fresh Gel en Bodygel doorgezet. Dit in samenwerking met een Dermatoloog uit Spanje. Zo ontstond er een compacte lijn die in 2005 is gelanceerd.

  HFL Laboratories heeft sindsdien haar vernieuwende bedrijfsvoering en ontwikkelingen doorgezet. Hetgeen geleid heeft tot meer innovaties op het gebied van voet- en lichaamsverzorging. Aangezien wij zelf al onze producten in eigen productie hebben, kunnen we garanderen dat zij uniek en resultaatgericht zijn.

  Om een kwalitatief hoogwaardig product te waarborgen, worden alvorens onze producten op de markt beschikbaar komen, deze minimaal 6 maanden in de HFL praktijk gebruikt en getest.

  Bodyline Beauty & More werkt o.a. met de volgende producten van HFL Laboratories:
  Solution Spray: Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels.
  Dadi’Oil: Heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het bedepithelium weer elastisch te maken.
  Dadi’Oil & Solution Spray samen, vormen De Gouden combinatie!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu