Bodyline Beauty & More
massages bij Bodyline

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Massages

Bij Bodyline beauty & More zijn de volgende massages mogelijk:

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Ontspanningsmassage

  De ontspanningsmassage, een klassieke massage, heeft een kalmerende en rustgevende werking en brengt lichaam en geest weer in evenwicht. Door de massage, het toepassen van druk, spanning, beweging en/of trilling, ontstaat ontspanning van de spieren, vermindering van eventuele pijn, wordt de doorbloeding bevorderd en de stofwisseling verbeterd. De massage geeft het gevoel losgemaakt te worden, weer ruimte in uw lichaam te krijgen om te ontspannen. De tijdens de massage te horen rustgevende muziek en het gebruik van neutrale of aromatische olie, draagt bij aan de ontspanning. De duur van de massage varieert van 30 tot 90 minuten.

  massages

  Nek en rug massage

  De nek en rug massage richt zich met name op het gebied van nek-schouder en lage rug. Dit is een gebied waarin veel mensen zogenaamde spierknopen ontwikkelen o.a. als gevolg van stress, overbelasting, slechte houding, te weinig beweging, maar ook na val of ongeluk. Spierknopen zijn spierverkrampingen, die door een gebrek aan doorbloeding en zuurstof ontstaan. Ze voelen aan als pijnlijke bobbeltjes of strengen. Vaak spelen de knopen een belangrijke rol bij allerlei lichamelijke ongemakken. In het nek en rug gebied, kunnen ze de oorzaak zijn van uitstralingspijnen zoals hoofdpijn en nek, schouder en onderrug klachten, maar ook op andere plaatsen in het lichaam.

  Bij deze massage wordt eveneens gebruik gemaakt van klassieke massagetechnieken. Aanwezige spierknopen worden opgezocht en krijgen extra aandacht. Door middel van het uitoefenen van meer druk op de spierknopen, wordt de doorbloeding en daarmee de doorstroom van voedingsstoffen in de spier gestimuleerd en kan de spierknoop weer ontspannen. De beweeglijkheid neemt toe en de spierspanning neemt af.

  Bij hardnekkige klachten is het raadzaam gedurende enkele weken meerdere behandelingen te ondergaan.

  Lymfedrainage massage

  Het lymfesysteem speelt naast het bloedvatsysteem een belangrijke rol in de waterhuishouding van het lichaam. Het lymfesysteem is vooral van belang voor het immuunsysteem, bij het transport van o.a. zenuwprikkels en hormonen, maar ook bij de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht. Door verstoring van het evenwicht in de aan- en afvoer van vocht en eiwitten kunnen in de lymfevaten (abnormale) vochtophopingen ontstaan. Er ontstaat als het ware een blokkade in de afvoer van lymfevocht in de vaten, waardoor het vocht zich ophoopt.

  Oorzaken van abnormale vochtophopingen, ook wel oedeem genoemd, kunnen o.a. zijn: een operatie, infectie, ziekte, behandeling van ziekte, stress, ongeval of botbreuk. Er zijn ook aangeboren oorzaken van oedeem.

  Lymfedrainage massage is een oppervlakkige massage, die er op gericht is de lymfecirculatie weer op gang te brengen. Door het stimuleren van de lymfeafvoer en daarmee het afvoeren van lichaamsvochten en afvalstoffen, neemt het oedeem af. Naast herstel van het functioneren van het lymfesysteem, is de lymfdrainage massage heerlijk ontspannend.

  Voorafgaand aan een behandeling, worden tijdens een gratis en vrijblijvende intake uw wensen besproken, krijgt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden, en wordt gekeken welke behandeling voor u het meest geschikt is.

  Vragen over andere behandelingen

  Heeft u vragen over één van onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu