Allessandro nagelverzorging
Allessandro voor je nagels

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Allessandro

Alessandro heeft haar bekendheid verworven met de ontwikkeling van gelnagels (kunstnagels) en gellakken (nagellak), beiden op basis van soft gel.

Voor een aantrekkelijke, representatieve uitstraling zijn verzorgde handen en nagels een absoluut pluspunt. Eenvoudig, elegant of extravagant. Alessandro biedt voor elke stijl de passende nagelproducten. Hiermee kunnen in een handomdraai prachtige nagels gecreëerd worden.

Alessandro International staat voor professioneel nageldesign op het hoogste niveau. Het als innovatiekoploper in de markt bekend staande bedrijf is trots op haar vele patenten en wereldprimeurs, die steeds opnieuw de rol als koploper in de hand-, nagel- en voetcosmetica, bevestigen. Met de eerste zuurvrije Soft Gel voor nagels veranderde de onderneming de branche compleet.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Alessandro International heeft inmiddels het assortiment uitgebreid en levert complete product- en verzorgingslijnen voor handen, nagels en voeten én exclusief professioneel gereedschap, dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Regelmatige primeurs en door de actuele modetrends geïnspireerde looks staan in de focus van de Alessandro filosofie, namelijk om de vrouwen op deze aarde enkel het beste te willen bieden.

  De Duitse Sylvia Troska bracht ruim 30 jaar geleden de kunstnageltechniek vanuit de VS naar Europa en richtte in 1989 haar eigen bedrijf, Alessandro op. De ontwikkeling van een zuurvrije kunststof gel betekende de doorbraak van Alessandro.

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu