Geke Klooster van Bodyline

Géke Klooster

Eigenaresse Bodyline

Géke Klooster richtte in 1996, na jaren ervaring in de schoonheidsbranche, Bodyline Beauty & More op. Hiermee ontstond er een plek waar klanten de perfecte verzorging en uitstraling konden vinden, die ze verdienen. Bodyline biedt een uitgekiend en breed scala aan uiterst professionele behandelingen voor huid en haar.

Seyda van Bodyline

Seyda

Kapster voor mannen en vrouwen en Pascaud Contour specialiste.

Seyda is kleurspecialiste en kent de volgende technieken: styling, föhnen op niveau voor binnen en buiten Europa en diverse knip technieken. Opleiding in Nederland, training en diverse cursussen in Istanbul gedaan.

Ismini van Bodyline

Ismini

Beauty Therapist- gespecialiseerd in huidverbetering/ huidverjonging.
Allound kapster – gespecialiseerd in kleuren knippen en styling.
Visagie – diverse mogelijkheden.

Chamiela van Bodyline

Chamiela

Schoonheidsspecialiste.

Chamiela is schoonheidsspecialiste en Pascaud Specialiste voor gezicht en lichaam.

Pascale van Bodyline

Pascale

Schoonheidsspecialiste, kapster en pedicure.

Pascale is geboren in Zeeland en heeft vele jaren ervaring vanuit de Wellness. Medische pedicure, kapster, diverse massages, Pascaud specialiste voor afslanken, contour verbetering en verjonging voor het gezicht en lichaam.

Karin Tjeerdema van Kat Design

Karin Tjeerdema

Webdesigner /DTP-er

Karin Tjeerdema van Kat Design is onze webdesigner en DTP-er, die onze website heeft gemaakt en bijhoudt en die onze marketing, reclame en nieuwsbrieven verzorgt. Ze zit al meer dan 20 jaar in dit vak en heeft dus genoeg ervaring en werkt al net zo lang voor Bodyline.