PCA peel
peelingen

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Reiniging

Bij Bodyline Beauty & More wordt voorafgaand aan onze huidverbeteringsbehandelingen standaard de huid gereinigd. Een dergelijke reiniging kan bestaan uit een oppervlakkige of een dieptereiniging. Daarnaast behoort een scrub of een masker tot de mogelijkheden.

 

Peeling

Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in Huidverbetering en Anti-aging/Huidverjonging. Peelingen spelen een belangrijke rol bij de verbetering van de huid met huid(verouderings)problemen. Een peeling brengt als het ware nieuw leven in de huid, maakt de huid strakker, gladder en jonger én zorgt ervoor dat huid(verouderings)problemen als oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, rimpels en acne verminderen. Maar de peeling is óók geschikt om preventief als anti-aging behandeling in te zetten, om zo het ontstaan van huidverouderingsverschijnselen als bijvoorbeeld rimpels en pigmentvlekken uit te stellen.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Het resultaat van een peeling

  • Verwijderen oude oppervlakkige huidcellen
  • De aanmaak van nieuwe huidcellen en de doorbloeding in de huid worden gestimuleerd
  • De huid wordt strakker, steviger en soepeler
  • De huid wordt beter gehydrateerd
  • Vermindering van huid(verouderings)problemen als oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, rimpels en acne
  • Het uitstellen van het ontstaan van huidverouderingsverschijnselen
  • Een stralende en jongere huid

  De Behandeling

  Een peeling, ook wel exfoliatie genoemd, is een techniek waardoor het afschilferen van oude oppervlakkige huidcellen wordt bevorderd en de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Daarnaast wordt de aanmaak van Collageen en Elastine gestimuleerd. Afsluitend wordt een op uw huidtype afgestemd masker aangebracht, dat de huid kalmeert en van binnenuit hydrateert.

  Na één keer een peeling te hebben ondergaan, straalt de huid weer en voelt beter aan. Een optimaal resultaat krijgen we na 6-8 peeling behandelingen. Een onderhoudsbehandeling elke 3 à 4 maanden wordt geadviseerd.

  Peeling technieken

  • Fysische Peeling, zoals Microdermabrasie het min of meer afslijpen van de huid. Ook een scrub kun je zien als een oppervlakkige zeer milde peeling, waarbij als het ware de oppervlakkige dode huidcellen van de huid worden geschuurd.
  • Chemische Peeling: Het behandelen van de huid met een chemische stof (o.a. Glycolzuur en/of Salicylzuur, Trichloorazijnzuur en Melkzuur), die de oppervlakkige huidcellen doet afsterven. Afhankelijk van de huidconditie, d.w.z. de aanwezige huid(verouderings)problemen en de gevoeligheid van de huid, kunnen krachtige en mildere peelingen toegepast worden. Voorafgaand wordt besproken welke peeling geschikt is voor uw huid.
  • Andere soorten Peeling: biopeeling, kruidenpeeling, fruitzuurpeeling.

  Peelingen worden vooral toegepast op plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals het gezicht, de hals en de rug van de hand.

  Bij Bodyline Beauty & More hebben we voor iedereen een geschikte peeling!

  Heeft u vragen over onze Peeling behandeling of over onze andere Huidverbeterings- en Anti-aging/Huidverjongingsbehandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu