Crystal Clear
microdermabrasie

Bodyline Beauty & More

Stadionplein 7
1076 CE Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Microdermabrasie

Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in Huidverbetering en Anti-aging/Huidverjonging. Onze Microdermabrasie behandeling van Crystal Clear is één van onze meest populaire huidverbeteringsbehandelingen. Microdermabrasie is een veilige techniek om de conditie van de huid pijnloos en zichtbaar te verbeteren. Deze behandeling kan breed ingezet worden en is uitermate geschikt voor de behandeling van huidbeschadigingen, huidverouderingsverschijnselen, maar ook voor behandeling van de jonge huid om deze jong te houden (anti-aging). Microdermabrasie wordt overigens niet alleen op het gelaat toegepast maar kan ook toegepast worden op andere delen van het lichaam. Grove poriën, acne en mee-eters, pigmentvlekken, littekens, striae, rimpels, cellulite, de ruwe huid en de verslapte en vale of grauwe huid worden duidelijk minder zichtbaar of verdwijnen. Uw huid wordt gladder, strakker, mooier, frisser en jonger. Uw huid gaat weer stralen!

De resultaten van Microdermabrasie

  • Verbetering van de doorbloeding
  • Bevordert de aanmaak van Collageen en Elastine en daarmee wordt de huid steviger en elastischer
  • Versnelling van de celdeling van de huidcellen en daarmee een snellere vernieuwing van de huid en vertraging van het verouderingsproces
  • De vochthuishouding van de huid verbetert
  • De huid is beter in staat om voedingstoffen op te nemen
  • De spieren ondergaan als het ware een ‘work out’. Deze fitness draagt bij aan het verstevigen en liften van de huid
  • Oneffenheden, grove poriën, littekens, pigmentvlekken en rimpels verminderen aanzienlijk
  • Verbetering structuur van de huid; de huid voelt zachter en gladder aan
Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!
Online afspraak maken

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

Een medewerker spreken

Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
Wij zijn bereikbaar op:

020 64 65 573bel ons nu

De behandeling

Microdermabrasie is een mechanische of fysische peeling waarbij m.b.v. een apparaat, fijne kristallen onder vacuümdruk over de huid worden geblazen en afgezogen. De huid wordt als het ware gecontroleerd gezandstraald tot het gewenste niveau is bereikt. Bij het afzuigen worden de aan de oppervlakte aanwezige dode huidcellen ook meteen mee afgezogen. De huid voelt direct glad aan.  De gezichtsbehandeling wordt afgesloten met een masker dat is aangepast aan uw huidtype en er voor zorgt dat de huid kalmeert en gevoed wordt.

Direct na de eerste behandeling is een duidelijke verbetering te zien in de structuur van de huid. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer u de behandeling in kuurvorm ondergaat. De duur van de kuur is afhankelijk van het huidprobleem, de huidconditie en het doel van de behandeling. Na de kuur adviseren wij onderhoudsbehandelingen om uw huid in conditie te houden. Ook kunnen we u adviseren over de huidverzorging na de behandeling. Overleg met uw specialist wat de meest geschikte vorm voor u is.

Heeft u vragen over Microdermabrasie of over onze andere Huidverbeterings- en Anti-aging/Huidverjongingsbehandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!
Behandelingen

Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

 

Een medewerker spreken

Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

020 64 65 573bel ons nu