Afslanken

Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in afslanken en heeft verschillende behandelingen aan te bieden, die u hierbij helpen. Afslanken wordt vaak verbonden met afvallen. Onze afslankbehandelingen zijn niet gericht op gewichtsvermindering/afvallen maar zijn vooral gericht op het corrigeren van de lichaamscontouren d.m.v. het verwijderen van vetcellen, het versterken van spieren en het verstevigen van de huid. Hierdoor ontstaat een liftend effect, met als resultaat een slanker en strakker figuur. Een bijkomend voordeel van onze afslankbehandelingen is, dat u niet onder het mes hoeft om toch een mooi strak en slank figuur te krijgen. Kom langs en ervaar het. U bent bij ons aan het goede adres.

Onze afslankbehandelingen:

  • Cryolipolyse: door koeling van de huid worden de onderhuidse vetcellen vernietigd. Vervolgens verlaten de uiteengevallen vetcellen op natuurlijke wijze het lichaam.
  • VIP Complex: d.m.v. stroomstootjes spieren versterken en het vetmetabolisme stimuleren; eventueel met ondersteuning van infrarood om vetverbranding te bevorderen.

Voorafgaand aan een behandeling, krijgt u tijdens een gratis en vrijblijvende intake, uitgebreide informatie over de mogelijkheden, worden uw wensen besproken en wordt gekeken welke behandeling voor u het meest geschikt is. Indien u dit wenst kunnen wij u ook adviseren over voeding en voedingssupplementen om een optimaal en blijvend resultaat van uw behandelingen te bewerkstelligen.

Heeft u vragen over onze afslankmethoden of over één van onze andere behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Bekijk al onze behandelmethodes voor meer informatie.