afslanken VIP complex
afslanken bij Bodyline

Bodyline Beauty & More

Stadionplein 7
1076 CE Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Afslanken

Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in afslanken en heeft verschillende behandelingen aan te bieden, die u hierbij helpen. Afslanken wordt vaak verbonden met afvallen. Onze afslankbehandelingen zijn niet gericht op gewichtsvermindering/afvallen maar zijn vooral gericht op het corrigeren van de lichaamscontouren d.m.v. het verwijderen van vetcellen, het versterken van spieren en het verstevigen van de huid. Hierdoor ontstaat een liftend effect, met als resultaat een slanker en strakker figuur. Een bijkomend voordeel van onze afslankbehandelingen is, dat u niet onder het mes hoeft om toch een mooi strak en slank figuur te krijgen. Kom langs en ervaar het. U bent bij ons aan het goede adres.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!
Online afspraak maken

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

Een medewerker spreken

Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
Wij zijn bereikbaar op:

020 64 65 573bel ons nu

Onze afslankbehandelingen:

  • Cryolipolyse: door koeling van de huid worden de onderhuidse vetcellen vernietigd. Vervolgens verlaten de uiteengevallen vetcellen op natuurlijke wijze het lichaam.
    De apparatuur waarmee Cryolipolyse wordt uitgevoerd heet:
  • VIP Complex: d.m.v. stroomstootjes spieren versterken en het vetmetabolisme stimuleren; eventueel met ondersteuning van infrarood om vetverbranding te bevorderen.

Voorafgaand aan een behandeling, krijgt u tijdens een gratis en vrijblijvende intake, uitgebreide informatie over de mogelijkheden, worden uw wensen besproken en wordt gekeken welke behandeling voor u het meest geschikt is. Indien u dit wenst kunnen wij u ook adviseren over voeding en voedingssupplementen om een optimaal en blijvend resultaat van uw behandelingen te bewerkstelligen.

Contact opnemen
Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!
Behandelingen

Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

 

Een medewerker spreken

Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

020 64 65 573bel ons nu