Bodyline Beauty & More
zuurstofbehandeling

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Zuurstofbehandeling

Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in Huidverbetering en Anti-aging/Huidverjonging.  Onze Zuurstofbehandeling, ook wel Oxygen Therapy genoemd, van Crystal Clear is één van onze behandelingen waarmee we hele goede resultaten boeken, met name als behandeling voor de ouder wordende huid en de acnehuid. De behandeling wordt ervaren als een ware oppepper, die rimpels en lijntjes vermindert en uw huid lift en meer volume en energie geeft. Kortom uw huid en daarmee uw uitstraling, wordt zichtbaar gezonder, frisser en jonger.

De Zuurstofbehandeling is als huidverbeteringsbehandeling zeer effectief voor de verouderde huid met rimpels en lijntjes, verslapping van de huid en de grauwe huid. De antibacteriële werking van het bij de behandeling gebruikte serum maakt de behandeling zeer geschikt voor de behandeling van acne.

De resultaten van de Zuurstofbehandeling

 • Stimuleert de aanmaak van Collageen en Elastine en verbetert daarmee de elasticiteit van de huid
 • Verbetert de doorbloeding van de huid
 • Stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en het herstel van de huid
 • Fijne lijntjes, rimpels verminderen en de huid wordt steviger
 • Stimuleert hydratatie van de huid
 • Beschermt tegen vrije radicalen en versterkt het afweermechanisme tegen bacteriën
 • Beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering en degeneratie

De behandeling

Het serum wordt samen met zuivere zuurstof onder hoge druk op het gelaat aangebracht en als het ware in de huid geperst. De bestanddelen worden diep in de huid gebracht en worden versneld opgenomen. De huid wordt systematisch vlak voor vlak en van onderen naar boven behandeld.

Maak nu meteen uw afspraak:

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Meer over de zuurstofbehandeling

  De zuurstofbehandeling zorgt ervoor dat de door veroudering gedaalde hoeveelheid zuurstof in de huid, wordt aangevuld. De in het gebruikte serum aanwezige actieve ingrediënten zorgen voor herstructurering van de huid. Zo zijn er bestanddelen die het mogelijk maken om de zuurstof dieper in de huid door te voeren en daar op te slaan om wanneer nodig de zuurstof aan de spreken. Ook zijn er bestanddelen die betrokken zijn bij de regulering van de celgroei, optreden als antioxidant, antibacterieel en ontstekingsremmend zijn en bestanddelen zoals Hyaluron met vocht-inbrengende, en regenererende eigenschappen. En tot slot zijn er de bestanddelen die de met het ouder worden gepaard gaande daling van hormonen, vervangen. De combinatie van zuurstof en het serum met al deze bestanddelen die ieder een verschillende werking/effect hebben, maakt deze behandeling uniek.

  Hoewel na één behandeling verbetering van de huid duidelijk zichtbaar is, adviseren wij voor een optimaal effect de Zuurstofbehandeling in kuurvorm. Overleg met uw specialist hoe vaak en in welke frequentie u de behandeling wilt ondergaan.

  Ook is de Zuurstofbehandeling zeer goed te combineren met andere behandelingen zoals een Peeling of Microdermabrasie. Overleg met uw specialist wat voor u het beste is.

  Heeft u vragen over onze Zuurstofbehandeling of over onze andere Huidverbeterings- en Anti-aging/Huidverjongingsbehandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu