Cryo21
Cryo21

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Cryo21

De Cryo21 is één van de apparaten waarmee bij Bodyline Beauty & More de Cryolipolyse behandeling wordt uitgevoerd. Naast de Cryo21 kunnen we ook gebruik maken van de ICE Shaping.

Cryolipolyse is een behandeling die het mogelijk maakt om met behulp van kou, vetophopingen definitief te laten verdwijnen en uw lichaam weer in shape te brengen. Naast het verwijderen van vetcellen, heeft Cryolipolyse een verstevigende en liftende werking op de huid. Dit betekent dat de Cryolipolyse behandeling ingezet kan worden als afslankmethode, maar ook uitstekend geschikt is als huidverbeterings- en anti-aging/huidverjongingsbehandeling.

Maak nu meteen uw afspraak:

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Met de Cryo21 kunnen wij een lichaams- of gezichtszone plaatselijk behandelen. Het gebruik van de Cryo21 is volledig manueel. Met behulp van een gekoelde (-10°C) beweegbare kop wordt de huid van de te behandelen zone, gekoeld. Voor versteviging van de gezichtshuid wordt gebruik gemaakt van een speciale kop. Hiermee kunnen we uw gezicht liften, rimpels en plooien verminderen, de huid voeden, verzachten en hydrateren, kortom uw huid herstellen.

  Hoewel de Cryo21 ook gebruikt kan worden voor de behandeling van grotere zones, de lichaamszones, gebruikt Bodyline Beauty & More, de Cryo21 hoofdzakelijk voor de kleinere zones van gezicht en hals. De belangrijkste reden hiervoor is dat deze manuele toepassing fysiek nogal belastend is voor de medewerker die de behandeling uitvoert.

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu