Bodyline Beauty & More
ICE shaping

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

ICE shaping

De ICE Shaping is één van de apparaten waarmee bij Bodyline Beauty & More de Cryolipolyse behandeling wordt uitgevoerd. Naast de ICE Shaping kunnen we gebruik maken van de Cryo21.

Cryolipolyse is een behandeling die het mogelijk maakt om met behulp van kou, vetophopingen definitief te laten verdwijnen en uw lichaam weer in shape te brengen. Naast het verwijderen van vetcellen, heeft Cryolipolyse een verstevigende en liftende werking op de huid. Dit betekent dat de Cryolipolyse behandeling ingezet kan worden als afslankmethode, maar ook uitstekend geschikt is als huidverbeterings- en anti-aging/huidverjongingsbehandeling.

Maak nu meteen uw afspraak:

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Het gebruik van de ICE Shaping machine wordt computer gestuurd en gecontroleerd met behulp van de door de behandelaar ingevoerde gegevens. Een manueel programma is ook in te stellen.

  Met de ICE Shaping is het mogelijk om in één keer grotere gebieden te behandelen. Ook is het mogelijk om in één sessie 4 zones te behandelen. Ter bescherming van de huid, wordt eerst folie over het te behandelen gebied gelegd. Vervolgens worden de cryokoppen op het te behandelen gebied geplaatst en wordt de huid vacuüm gezogen. Daarna wordt het apparaat aangezet en worden de koelende panelen in de koppen geactiveerd. Voor vet verwijdering varieert de koeling van -5°C tot  -15°C. Wanneer de behandeling vooral voor versteviging bedoeld is, wordt gekoeld met 0°C. De duur van de behandelingen hangt af van de gebieden die behandeld worden en kan variëren van 40 tot 60 minuten.

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu