permanente make-up voor wenkbrauwen
wenkbrauwen met 3D Hairstroke

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

3D(imensionale) wenkbrauwen met 3D Hairstroke

Naast de standaard methode van permanente make-up voor wenkbrauwen, waarbij we u weer een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn kunnen teruggeven, is het ook mogelijk uw wenkbrauwen een driedimensionale uitstraling te geven. De methode om driedimensionale (3D) wenkbrauwen te creëren heet 3D hairstroke.

Bij de 3D hairstroke methode voor wenkbrauwen worden als het ware de wenkbrauwhaartjes nagemaakt. Met een dunne naald of een dun mesje wordt het pigment als kleine streepjes (=haartjes) in de haargroeirichting in de huid aangebracht. Door de afwisseling van streepjes en geen streepjes ontstaan er wenkbrauwen die er heel natuurlijk, vol en driedimensionaal (3D) uitzien en niet van echt zijn te onderscheiden.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Het aanbrengen van permanente make-up, dus ook van 3D hairstroke voor wenkbrauwen, is precisiewerk en vraagt om vakmanschap en betrouwbare apparatuur. Onze permanente make-up behandelingen worden geheel volgens de landelijke richtlijnen voor veiligheid en hygiëne verricht. Bij ons, Bodyline Beauty & More, kunt u al vanaf 1995 terecht voor permanente make-up. U bent dus bij ons aan het goeie adres voor het aanbrengen van permanente make-up. Het zetten van permanente make-up, ook de 3D Hairstroke, is één van onze specialiteiten.

  Zie voor meer informatie betreffende permanente make-up in het algemeen, de pagina permanente make-up.

  GGD goedgekeurdWij werken met een vergunning van de GGD Amsterdam en volgens landelijk opgestelde richtlijnen op het gebied van veiligheid en hygiëne!

  Voorafgaand aan een behandeling, krijgt u tijdens een gratis en vrijblijvende intake, uitgebreide informatie over de mogelijkheden en worden uw wensen besproken. Wanneer u besloten heeft voor permanente make-up zullen we, naast de mogelijkheden voor wat betreft vorm en kleur, aandacht besteden aan voor- en nazorg maatregelen, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

  Heeft u vragen over Permanente make-up, 3D hairstroke of over onze andere behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu