permanente make-up
resultaat permanente make-up

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Permanente make-up (PMU)

Bij ons, Bodyline Beauty & More, kunt u al vanaf 1995 terecht voor permanente make-up. U bent dus bij ons aan het goeie adres voor het aanbrengen van permanente make-up. Het zetten van permanente make-up is één van onze specialiteiten.

Permanente make-up (PMU) wordt ook wel cosmetische pigmentatie genoemd. Bij deze techniek wordt door middel van een ultradunne naald kleurpigment in de huid aangebracht. Je zou permanente make-up kunnen zien als een “oppervlakkige tatoeage”.

Permanente make-up is een perfecte oplossing als aanvulling voor langere tijd op uw natuurlijke uiterlijk. Met permanente make-up kunt u er immers op elk moment van de dag verzorgd uitzien. Nooit meer last van uitlopende make-up! Maar permanente make-up kan ook uitkomst bieden voor mensen die:

 • ontevreden zijn over hun oogopslag, de vorm van hun wenkbrauwen of hun lippen.
 • weinig tijd hebben, en er toch verzorgd uit willen zien
 • veel sporten, transpireren
 • het niet goed kunnen zien / contactlenzen dragen
 • allergisch zijn voor make-up
 • door een aandoening (zoals bijvoorbeeld Alopecia) of een ziekte en behandeling geen haargroei meer hebben

Voor het toepassen van permanente make-up zijn geschikt de wenkbrauwen, de ooglijnen (eyeliner) en de lippen. We hebben de beschikking over verschillende kleurstellingen om tot een optimaal, bij u passend, resultaat te komen.

Maak nu meteen uw afspraak:

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Wenkbrauwen, ogen en lippen

  Wenkbrauwen

  Ontbrekende, dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen kunnen we met behulp van permanente make-up corrigeren/herstellen tot mooi gevormde wenkbrauwen. Bij Bodyline Beauty & More is het ook mogelijk uw wenkbrauwen een driedimensionale uitstraling te geven met de 3D Hairstroke methode (zie betreffende pagina).

  Een andere techniek is de powderbrows. Powderbrows is een semi-permanente wenkbrauwtechniek die perfect is voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, maar toch gedefinieerde wenkbrauwlook. Het is een modernere vorm van PMU waarbij het pigment minder diep in de huid wordt aangebracht, wat ervoor zorgt dat je zachte en natuurlijke resultaten krijgt.

  Tijdens een Powderbrows-sessie worden kleine puntjes pigment in de huid aangebracht, die samen een schaduweffect creëren. Dit gebeurt met uiterste precisie om ervoor te zorgen dat de wenkbrauwen er symmetrisch en natuurlijk uitzien. Na de behandeling kunnen de wenkbrauwen enigszins donkerder lijken, maar dit zal geleidelijk vervagen tot de gewenste tint.

  Lippen

  Smalle boven- en/of onderlip kunnen we door de liprand (de zogenaamde lipliner) te corrigeren, voller laten lijken. Ook kunnen we de afwezigheid van lippenrood of te flets lippenrood verhelpen door de lippen deels (shadow liner) of helemaal (full lips) te behandelen. Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren of meer dekkende kleuren zijn vele variaties mogelijk en kunnen we er zelfs voor zorgen dat u geen lipstick meer nodig heeft!

  Ogen

  Een optische vergroting van het oog bereiken we door een lijn aan te brengen op de rand van de boven en de onder wimper. Door de dieptewerking, zal uw oogopslag weer sprekender worden.

  Meer informatie over Permanente make-up

  In vergelijking met een tatoeage wordt er bij het aanbrengen van permanente make-up gewerkt met pigment i.p.v. inkt en wordt de kleur minder diep in de huid aangebracht. Hierdoor kan, hoewel permanente make-up over het algemeen altijd aanwezig blijft, de intensiteit van de permanente make-up in de loop van de tijd vervagen. Of en de mate waarin varieert echter per persoon. Dit heeft onder meer te maken met cel-vernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht. Het aanbrengen van permanente make-up is precisiewerk en vraagt om vakmanschap en betrouwbare apparatuur. Onze permanente make-up behandelingen worden geheel volgens de landelijke richtlijnen voor veiligheid en hygiëne verricht.

  Permanente make-up is voor bijna iedereen toegankelijk. In een enkel geval o.a. bij bloedstollingsproblemen, wordt permanente make-up afgeraden. Maar er zijn meerdere redenen om permanente make-up af te raden. Vraag het onze specialisten.

  GGD goedgekeurdWij werken met een vergunning van de GGD Amsterdam en volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid!!

  Voorafgaand aan een behandeling, krijgt u tijdens een gratis en vrijblijvende intake, uitgebreide informatie over de mogelijkheden en worden uw wensen besproken. Wanneer u besloten heeft voor permanente make-up zullen we, naast de mogelijkheden voor wat betreft vorm en kleur, aandacht besteden aan voor- en nazorg maatregelen, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

  U kunt hier alvast de Informatie voor de cliënt bij het toestemmingsformulier lezen.

  Heeft u vragen over Permanente make-up of over onze andere behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu