Grove poriën

Poriën zijn de openingen van zweet- en talgklieren in de huid. Via deze openingen scheiden de klieren  zweet of talg uit. Poriën zijn over het algemeen nauwelijks zichtbaar maar kunnen in de loop van de tijd groter worden. Ze worden dan grove poriën genoemd. Grove poriën komen vaak voor op plekken waar de huid wat vetter is zoals de neus, het voorhoofd en de kin.

Naast erfelijke factoren, zijn oorzaken van grove poriën:

  • Verstopte poriën: door veel talgafscheiding, ophoping van dode huidcellen, make-up en acne. De poriewand rekt op en de porie wordt groter en zichtbaarder.
  • Huidveroudering: door afname van Collageen wordt niet alleen de huid slapper maar worden ook de poriewandjes van zweet- en talgklieren slapper, rekken meer uit en kunnen niet meer goed sluiten, waardoor ze grover worden. Grove poriën kunnen in principe geen kwaad, maar ze kunnen wel als vervelend en ontsierend ervaren worden. Hoewel grove poriën niet helemaal verdwijnen, kunnen we er met onze behandelingen en producten voor zorgen dat uw huid weer een gezonde gladde en frisse uitstraling krijgt en de grove poriën minder zichtbaar zijn.

Bodyline Beauty & More heeft effectieve behandelingen om grove poriën te behandelen. Daarnaast kunnen wij u advies geven over de nodige dagelijkse verzorging, om uw huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Onze behandelingen bij grove poriën

Wilt u wat doen aan de grove poriën in uw gezicht en wilt u er weer glad en fris uitzien? Heeft u vragen over uw huidverouderingsprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Bekijk al onze behandelmethodes voor meer informatie.