Rimpels

Rimpels, zijn lijnen/vouwen in/van de huid. We onderscheiden twee soorten rimpels, nl. tijdelijke rimpels, rimpels die alleen zichtbaar zijn bij bewegingen van delen van het gezicht (bijvoorbeeld lachrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels) en permanente rimpels die altijd zichtbaar zijn, ook als er geen bewegingen zijn. De tijdelijke rimpels kunnen al op jonge leeftijd ontstaan en worden meestal als niet storend ervaren.

De permanente rimpels horen bij het verouderingsproces van de huid. Ze ontstaan door afname van Collageen en Elastine. Bekende voorbeelden van permanente rimpels zijn rimpels rond de ogen, op de bovenlip, maar ook dieper geworden, inmiddels altijd zichtbare “tijdelijke rimpels”, zoals bijvoorbeeld fronsrimpels. De permanente rimpels worden door vele mensen als zeer storend ervaren, omdat men er ouder uitziet of omdat de uitstraling door de rimpels anders is dan men zich voelt. We weten allemaal dat het ouder worden niet iets is om je voor te schamen. Toch willen we allemaal graag zo mooi mogelijk oud worden. Wij kunnen u helpen om dit te realiseren.

Bodyline Beauty & More heeft effectieve behandelingen om uw rimpels aan te pakken en u weer een vitale uitstraling te geven, die past bij hoe u zich voelt. Daarnaast kunnen wij u advies geven over de nodige dagelijkse verzorging, om uw huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Onze behandelingen bij rimpels

Wilt u die verzorgde, oudere en egale huid zonder die duidelijke rimpels? Heeft u vragen over uw huidverouderingsprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Bekijk al onze behandelmethodes voor meer informatie.