Acne

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Het is een ontsteking van de talgklieren in de huid. Vrijwel iedereen krijgt er in meer of mindere mate mee te maken. Behalve in het gezicht kunnen acne voorkomen op de rug, de schouders, de borst, en in de hals en nek. Hoewel acne een vrij ‘gewoon’ verschijnsel is, wordt het veelal ervaren als zeer hinderlijk en ontsierend en kan het bij sommigen een zodanig negatief effect op het zelfbeeld geven, dat de aandoening het leefpatroon ernstig beïnvloed. Vooral in verband met deze psychosociale redenen maar ook ter voorkoming van complicaties als littekens, is het van belang om bij acne snel in te grijpen. Met de juiste behandeling naast een goede thuiszorg, kunnen wij uw huid weer helemaal in balans brengen.

Behandelingen en coaching:

Aan de hand van een behandelplan op maat, verdwijnen acne in de meeste gevallen voor een groot deel of helemaal. Het resultaat van de behandelingen is mede afhankelijk van het eetpatroon en van de dagelijkse verzorging. Onze coaching bestaat o.a. uit het geven van advies over voeding,  ondersteunende voedingssupplementen en de dagelijkse huidverzorging. De behandelingen samen met de aanpassingen in voeding en de juiste dagelijkse huidverzorging zorgen ervoor dat uw huid weer in goede conditie komt en gehouden wordt en u zich weer zelfverzekerd zult voelen met een mooie gave huid.

Onze behandelingen bij acne

Wilt u van uw acne af en wilt u weer een mooie, gave huid? Heeft u vragen over uw huidprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Klik op de betreffende behandeling onder “Behandelmethoden van Bodyline” hiernaast. Onze producten vindt u door te klikken op “Merken” in de balk rechtsboven.