Littekens

Bijna iedereen heeft wel één of meerdere littekens op het lichaam. Een litteken kan ontstaan wanneer de huid zich hersteld na een huidbeschadiging. Hoe meer de huid beschadigd is, hoe langer het genezingsproces en hoe groter de kans op het ontstaan van een litteken. Bekende voorbeelden van littekens, zijn de littekens die ontstaan bij mensen met acne en na waterpokken. Hierbij kunnen onderliggende ontstekingen er voor zorgen dat het genezingsproces traag verloopt waardoor littekens ontstaan. Littekens kunnen zeer ontsierend zijn en daardoor een negatief effect hebben op het zelfvertrouwen. Onze behandelingen zijn er op gericht om littekens minder zichtbaar te maken en eventuele klachten als roodheid, jeuk en pijn van littekens tegen te gaan.

Bodyline Beauty & More heeft effectieve behandelingen om uw littekens aan te pakken. Daarnaast kunnen wij u advies geven over de nodige dagelijkse verzorging, om uw huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Onze behandelingen bij littekens

Wilt u wat doen aan uw littekens? Heeft u vragen over uw huidprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Bekijk al onze behandelmethodes voor meer informatie.