Voor en na de behandeling. De resultaten verschillen per persoon

Grauwe huid

Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. De huid vernieuwt zich minder snel en kan de dode huidcellen moeilijker afvoeren. De talgklierproductie neemt af, waardoor de huid minder vet wordt en water verliest, met als gevolg een droge kwetsbare en onrustige huid. Factoren als roken, stress, zon, slaapgebrek, ongezonde voeding, vochttekort en hormonale veranderingen doen hier nog eens een schep bovenop. Het resultaat is een droge, vale, grauwe en vlekkerige huid, een huid die je oud maakt en waar u niet vrolijk van wordt. Gelukkig is er wat te doen aan een grauwe huid. Wij kunnen u weer die verzorgde frisse uitstraling terug geven.

Bodyline Beauty & More heeft effectieve behandelingen om een grauwe huid aan te pakken. Daarnaast kunnen wij u advies geven over de nodige dagelijkse verzorging, om uw huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Onze behandelingen bij een grauwe huid

Wilt u wat doen aan uw grauwe huid en er weer fris en stralend uitzien? Heeft u vragen over uw huidverouderingsprobleem of over onze behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Bekijk al onze behandelmethodes voor meer informatie.