Bodyline Beauty & More
IPL-laserbehandeling

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

IPL laserbehandeling

Bodyline Beauty & More is gespecialiseerd in Huidverbetering en Anti-aging/Huidverjonging. De IPL Laserbehandeling, waarbij u behandeld wordt met licht van één of meerdere golflengtes, is een effectieve methode voor huidverbetering bij de aanpak van huidproblemen als acne, couperose/rosacea, pigmentvlekken, striae en littekens en voor huidverjonging bij de aanpak van de oudere huid met huidproblemen als rimpels, grove poriën, ouderdomsvlekken en de verslapte en/of grauwe huid. De conditie van uw huid verbetert, uw huid wordt rustiger en uw uitstraling jong en fris.

De resultaten van de IPL Laserbehandeling

 • Vernietiging van acne bacteriën; zichtbare afname ontstekingen en roodheid
 • Afname talgproductie; talgklieren minder snel verstopt
 • Een schone, egale en mooie huid
 • Bloed in de dunne verwijde bloedvaatjes stolt en de vaatjes worden vernietigd
 • Zichtbare afname roodheid; de huid toont rustiger
 • Pigmentvlekken en littekens worden minder zichtbaar
 • Stimuleert aanmaak Collageen
 • Betere doorbloeding van de huid; toename zuurstof in de huid; ontgiften van het bindweefsel in de huid
 • Huid wordt dikker, steviger
 • Rimpels worden minder diep of verdwijnen; oneffenheden, verslapping van de huid en grove poriën verminderen

Maak nu meteen uw afspraak:

De behandeling

Om uw ogen te beschermen tegen het licht, draagt u tijdens de behandeling een bril. Op de te behandelen huid wordt een koude gel aangebracht. Vervolgens wordt de IPL Laser op de huid gezet. De aanraking van de IPL Laser met de huid kan als licht irriterend ervaren worden. Door de verhitting ontstaat er kort een branderige tinteling, die snel weer verdwijnt. De mate waarin dit lichtelijk vervelende gevoel optreedt hangt af van het te behandelen gebied. De behandeling duurt 10 tot 30 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Na de behandeling kunt u direct uw bezigheden weer oppakken. De huid kan wat rood en gevoelig zijn en soms kan de huid licht gezwollen zijn. Dit verdwijnt na enkele uren tot enkele dagen. Koude kompressen helpen de zwelling te verminderen. De eerste dagen na de behandeling moet u de huid voorzichtig verzorgen. Tot 6 weken na de (laatste) behandeling wordt de zon en zonnebank afgeraden, tenzij u een zonnebrandcrème gebruikt met een beschermingsfactor (SPF) van minimaal 30 maar liever hoger.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Meer over IPL Laser

  Zowel IPL (Intense pulsed light) als Laser, werkt met lichtflitsen. Laser werkt met licht van slechts één golflengte en is daardoor specifieker en krachtiger, terwijl het licht van IPL meerdere golflengtes bestrijkt, waardoor IPL flexibeler ingezet kan worden én een grotere oppervlakte in één keer kan behandelen. Door gebruik te maken van filters kunnen we licht van verschillende golflengtes gebruiken. Het geabsorbeerde licht wordt omgezet in warmte waardoor weefsel beschadigd, afsterft en door het lichaam wordt afgevoerd. Door een zorgvuldige keuze te maken van golflengte, pulsduur en intensiteit van het licht, kunnen aandoeningen relatief specifiek behandeld worden. Naast behandeling voor huidverbetering en huidverjonging, wordt IPL Laser ook ingezet als behandeling voor definitief ontharen (zie IPL Laser ontharen).

  U komt niet voor een IPL Laserbehandeling in aanmerking, o.a. wanneer u:

  • Zwanger bent
  • Borstvoeding geeft
  • Een donkere huid heeft
  • Een getinte huid heeft door intensief zonnen; de huid mag minimaal een maand geen zon of zonnebank gezien hebben
  • Tetracyclines (antibiotica) gebruikt
  • Een koortslip heeft

  Om een optimaal resultaat te krijgen met de IPL Laserbehandeling zijn meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het type behandeling, de ernst van de aandoening en de conditie van de huid. Overleg met uw specialist hoe vaak en in welke frequentie u de behandeling wilt ondergaan. Wij adviseren u ook over de nodige huidverzorging na de behandeling.

  Heeft u vragen over onze IPL Laserbehandeling of over onze andere Huidverbeterings- en Anti-aging/Huidverjongingsbehandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu