Welkom bij de nieuwste blog van Bodyline!

Vandaag zal ik een aantal huid verbeterende technieken bespreken die wij gebruiken in de salon, hierdoor krijg jij een beter idee welke behandeling je moet kiezen.

Huidverbetering-behandelingen zijn het meest effectief bij de behandeling van een beschadigde huid, verouderde huid of voor een nog normale huid om het verouderingsproces zo lang mogelijk uit te stellen. Problemen die verholpen of verminderd kunnen worden zijn bijvoorbeeld acne, couperose, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker of striae en littekens. Ook kunnen ouderdomsproblemen goed verholpen of verminder worden, zoals rimpels, een verslapte huid, ouderdomsvlekken en veel meer! Maar bij elk probleem vereist dus ook zijn eigen oplossing, daarom bieden wij vijf verschillende behandelingen voor huidverbetering:

1. Behandeling voor acne

Mocht je niet weten wat acne is, dan zal puistjes je genoeg zeggen. Dit is een huidaandoening die heel vaak voorkomt. Hoewel het een veel voorkomend probleem is betekent dit niet dat je het zomaar moet accepteren. Als je niets laat doen aan extreme acne kunnen er namelijk littekens overblijven.

De behandeling die je krijgt bij Bodyline is altijd op maat en vaak zal na de behandeling de acne voor een groot deel of helemaal verdwenen zijn! Belangrijk om te realiseren is dat acne niet alleen met een behandeling verholpen kan worden, maar dat een juist voedingspatroon en verzorging van groot belang zijn. Wij zullen hierbij coachen zodat jij er niet alleen voor staat. Voor acne worden de volgende behandelmethodes ingezet:

Peelingen – IPL laserbehandeling -Zuurstofbehandeling- Microdermabrasie – Microneedling

2. Couperose / Rosacea

Couperose zijn uitgezette bloedvaatjes die vaak gevonden worden op wangen, neus en kin. Vaak is de huid rood, gevoelig en droog. Het kan zelfs gepaard gaan met prikkelingen, tintelingen, branderigheid of jeuk. Het ontstaat doordat oppervlakkige adertjes verwijden omdat de huid slapper is geworden. Feitjes: Dit komt vaker voor bij lichtere huidtypen, is erfelijk, de zon en temperatuur hebben invloed en ook crèmes en zalven kunnen couperose verergeren.

De behandeling bestaat uit verschillende gezichtsbehandelingen met geavanceerde apparatuur en uiteraard een gedegen advies over hoe je kan voorkomen dat het weer erger wordt of terugkomt. Voor couperose / rosecea worden de volgende behandelmethodes ingezet

Microneedling – IPL laserbehandeling – Peelingen – Cryolipolyse

3. Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn voor bijna iedereen geen pretje om te hebben. Het is een ophoping van pigment en vaak donker van kleur. Door hormonen en UV straling neemt de aanmaak van pigment toe. Gelukkig zijn deze vlekken vaak onschuldig, maar dit zorgt er helaas niet voor dat het als ‘mooi’ wordt gezien. Als jij van je pigmentvlek af wilt is dat bij Bodyline geen probleem.

De behandeling zorgt ervoor dat de vlek weg is, maar nabehandeling is net zo belangrijk. We geven gedegen advies over hoe je de huid in goede conditie kan houden en wat je wel of niet moet doen om dit zo te houden!

Hopelijk heeft deze blog jou meer zeker gemaakt over welke behandeling je gaat kiezen. Mocht je nog vragen hebben kan je ons altijd bellen!