manicure en pedicure bij Bodyline
manicure en pedicure

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Manicure – Pedicure

Bij Bodyline Beauty & More bent u ook aan het goede adres voor verzorging van uw handen (Manicure) en voeten (Pedicure). Wij kunnen uw handen en voeten er weer prachtig en verzorgd uit laten zien.

Handen en voeten hebben in het dagelijks leven veel te lijden en vragen op zijn tijd om verzorging. Vergeet niet dat uw handen behalve een functionele rol ook fungeren als visitekaartje. En wat dacht u van het ongemak dat uw pijnlijke voeten kunnen geven. Ervaar de weldaad van onze manicure en pedicure behandeling voor uw handen en voeten.

Maak nu meteen uw afspraak:

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Manicure

  Handen en nagels worden behandeld bij een manicure behandeling. Het doel van onze behandeling is het tot rust brengen van de huid van de handen en het verfraaien van de nagels.

  De behandeling:

  De handen worden gereinigd. Vervolgens wordt de huid gekalmeerd en ontspannen door middel van een warm handbad, het insmeren van een vochtregulerende lotion, het verrichten van een handmassage en het scrubben. Bij de nagels worden de nagelriemen bevochtigd met nagelriemolie en naar achteren geduwd en de nagels worden geknipt, gefreesd en gevijld in een mooie vorm.

  Naar keuze kunnen de natuurlijke nagels gelakt worden met één van onze vele kleuren nagellak. Ook gellak is mogelijk. Het voordeel van gellak is dat het de nagels verstevigt en dat de lak minder snel beschadigd raakt en u daardoor langer kunt genieten van uw mooi gelakte nagels.

  Gelnagels

  Wanneer u nagels heeft die makkelijk breken, lelijke nagels heeft door bijvoorbeeld nagelbijten of wanneer u gewoon snel mooie nagels wilt, die u een verzorgde stijlvolle uitstraling geven, dan zijn gelnagels de oplossing. Gelnagels zijn kunstnagels met een natuurlijke glans. Ze zijn stevig maar wel flexibel waardoor ze minder snel breken en natuurlijk aanvoelen. Met behulp van tips of sjablonen is het mogelijk uw nagels te verlengen. De gelnagels kunnen net als natuurlijke nagels gelakt worden met één van onze vele kleuren nagellak of gellak.

  Bij Bodyline worden uw gelnagels gezet door een nagelstyliste. Vooraf wordt besproken wat uw wensen zijn met betrekking tot vorm en lengte van de nagels en de kleur nagellak of gellak.

  Pedicure

  Voeten en nagels worden behandeld bij een pedicure behandeling. Het doel van onze pedicure behandeling is de huid van uw voeten te verzorgen, de voetnagels te verzorgen, aanwezige pijnplekken te behandelen, kortom er voor te zorgen dat uw voeten weer zacht en comfortabel aanvoelen.

  De behandeling:

  De voeten worden gereinigd. Vervolgens worden de nagels geknipt en wordt de nagelomgeving zoals nagelriemen verzorgd, overtollig eelt en aanwezige likdoorns worden verwijderd en kalk- of schimmelnagels behandeld.

  En in voorkomende gevallen kunnen ingroeiende nagels behandeld worden. Ook behoord een scrub en/of een lichte voetmassage met een verzorgende crème tot de mogelijkheden.

  Naar keuze kunnen de nagels gelakt worden met één van onze vele kleuren nagellak. Ook gellak is mogelijk. Het voordeel van gellak is dat het de nagels verstevigt en dat de lak minder snel beschadigd raakt en u daardoor langer kunt genieten van uw mooi gelakte nagels.

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu