Fibromen verwijderen dmv Coagulatie
Ouderdomswratten verwijderen dmv Coagulatie

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Wat is coagulatie?

Coagulatie is een behandelmethode waarmee verschillende goedaardige huidoneffenheden permanent verwijderd kunnen worden. De huid wordt doelgericht verhit waardoor er een korstje op de behandelde plek ontstaat. Hieronder ontwikkelt zich een nieuwe, gezonde huid.

Een gladde en egale huid zonder oneffenheden

Kleine huidonregelmatigheden zoals steelwratjes en bobbeltjes kunnen als vervelend worden ervaren, ook al zijn ze doorgaans onschuldig. Veel mensen hebben er last van en vinden het hinderlijk, vooral omdat ze soms voelbaar zijn. Naarmate we ouder worden, kunnen deze onregelmatigheden toenemen, samen met ouderdomsvlekken. Of je er nu een paar hebt of meerdere, ze kunnen zich overal op het lichaam bevinden, soms zelfs op zichtbare plekken. Het cosmetische aspect kan voor sommigen een bron van ongemak zijn. Gelukkig kunnen deze plekjes meestal veilig worden verwijderd door Bodyline.

De goudbehandeling vermindert rimpels, verstevigt de verslapte huid, verlicht de huid van stress, geeft de huid een ware energie boost en brengt de huid weer in balans. De behandeling biedt een diepe hydratatie en verbetering van de huidtonus. Het gebruik van magneten genereert een magnetisch veld waardoor de doorbloeding verbetert. De cellen krijgen meer zuurstof. De huid krijgt weer een frisse, jeugdige uitstraling en een mooie glans. Kortom een gouden toekomst voor uw huid wanneer uw huid toe is aan vernieuwde energie, veerkracht, stevigheid en een opvallend stralende en heldere teint. Gun uw huid het allerbeste!

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Coagulatie van huidoneffenheden

  Wij zorgen voor een snelle en professionele verwijdering van huidonregelmatigheden met behulp van coagulatie, waarbij het ongewenste plekje elektrisch wordt verwijderd. Na de behandeling voelt de huid weer heerlijk glad aan, net als voorheen. Direct na de behandeling kan de huid rood en licht gezwollen zijn, met de vorming van een korstje. Dit korstje zal binnen één tot twee weken vanzelf afvallen, afhankelijk van de locatie op het lichaam. Gedurende de eerste dagen na de behandeling kan de behandelde plek gevoelig zijn. Het is belangrijk om de huid de tijd te geven om te genezen, wat meestal zonder littekens of verkleuring gebeurt. Vermijd in de eerste paar dagen zwemmen of de sauna, en absoluut geen pulken, scrubben of krabben. Het korstje zal vanzelf verdwijnen, waarna de huid mogelijk nog licht roze kan zijn, maar dit zal snel verbeteren.

  Wacht niet te lang

  Meestal volstaat één of twee behandelingen. Het kan echter gebeuren dat er later weer nieuwe onregelmatigheden ontstaan die opnieuw behandeld moeten worden. Ook hier geldt: hoe sneller de huidonregelmatigheden worden verwijderd, of hoe kleiner ze zijn, des te gemakkelijker zijn ze te behandelen en des te sneller verloopt het genezingsproces. Aarzel niet te lang. In het geval van bloedblaasjes kunnen we deze ook met behulp van lasertherapie verwijderen. De intense lichtbundel vernietigt de bloedvaatjes vrijwel pijnloos, en binnen enkele weken zult u resultaat zien: de onregelmatigheid is niet langer zichtbaar. Als we twijfelen over de aard van de huidonregelmatigheid, zullen we u eerst doorverwijzen naar uw huisarts of een dermatoloog.

  Veilig verwijderen

  Huidoneffenheden die veilig en zonder littekens verwijderd kunnen worden:

  – Fibromen (steelwratjes)
  – Ouderdomswratten
  – Verheven pigment
  – Vetknobbeltjes (talgcystes)
  – Acne-littekens
  – Bloedblaasjes

  Al na een enkele behandeling ervaart u het verschil.

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu