Welkom bij weer een nieuwe beauty blog in het nieuwe jaar 2023!

Vandaag bespreek ik dé beste technieken voor huidverbetering. Naast het feit dat we net de feestdagen achter de rug hebben gehad, moeten we natuurlijk met de lockdown allemaal binnen blijven. De meeste van ons hebben meer op een stoel of bank gezeten dan normaal. Lekker Netflix aan of iets anders doen, want alles is dicht. Dit heeft ook zijn effect op jouw gezondheid.

Onderzoek wijst uit dat maar liefst de helft van alle volwassene in gewicht is toegenomen sinds de lockdown. De belangrijkste oorzaak dat we allemaal flink wat afsnoepen en minder bewegen. Bij Bodyline in Amsterdam specialiseren wij ons in onder andere huid verbeterende technieken. Hieronder bespreek ik een aantal opties die voor jou het verschil kunnen maken!

pascaud Contour voor het gezicht Pascaud Contour

Het huidverstrakkingapparaat van Pascaud Contour biedt geweldige mogelijkheden om een verouderde, verdunde of te vet geworden huid weer in een betere conditie te brengen. Middels stimulatie van collageen en elastine stimuleren we het natuurlijke herstelvermogen van de huid en laten we deze samentrekken wat leidt tot onder andere rimpel vermindering en versteviging van de huid.

Natuurlijk zorgt het strakker worden van de huid er dus ook voor dat je vet afneemt, én dat is nou net wat we goed kunnen gebruiken in deze periode. Eigenlijk iedereen die gebruik gemaakt heeft van deze behandeling is blij dat ze niet gekozen hebben voor botox of fillers omdat deze behandeling dus niet chirurgisch is.

Voor wie?

Wil jij je beter voelen na of tijdens de lockdown, vind jij dat je benen veel te dik zijn geworden? Of heb je last van cellulitis? Wallen onder de ogen of wil je gewoon weer je frisse uitstraling terug? Dan is een behandeling echt wat voor jou. Voor een uitgebreide uitleg van de behadeling neem je natuurlijk een kijkje op deze pagina: bodyline-amsterdam.nl/pascaud-contour/

CryolipolyseCryolipolise ‘vet bevriezen’

Met Cryolipolise kan je hardnekkig vet weghalen door de cellen te bevriezen! Dit is een erg populaire behandeling in 2023, mede omdat er geen hersteltijd is en geen operatie aan te pas komt. De behandeling is ontwikkeld door wetenschappers aan Massachusetts General Hospital in Boston. In tegenstelling tot de Pascaud Contour worden met deze behandeling de vetcellen dus gekoeld tot ze afsterven in de plaats van dat de er een huidstimulatie plaatsvindt. Na je behandeling zullen de afgestorven cellen door jouw lichaam worden afgevoerd en blijft er enkel een afgeslankte huid over!

Maar welke behandeling moet ik dan kiezen?

Elke huid is anders. Daarom raden wij altijd aan een gesprek met ons in te plannen zodat wij je het juiste advies kunnen geven!
Wat zeggen onze klanten van de behandelingen?

Fit4 Future
‘Fantastische, persoonlijke behandeling. Geke kijkt goed naar wat er bij mijn huidtint past. Ik zie er nu echt goed uit (al zeg ik het zelf), ben zeer tevreden en krijg ook veel complimenten. Al met al: superblij ben ik, dankjewel Geke!’

Brigitte B
‘Ik heb een aantal behandelingen gehad, waaronder bijvoorbeeld een Ice Shaping kuur (met zeer goed resultaat!). Er wordt duidelijke en goede uitleg gegeven. Het is een prachtige salon met zeer vriendelijk en professioneel personeel. Echt een aanrader!

Conclusie

Als je er klaar voor bent om je weer helemaal fit en lekker in je vel te voelen, twijfel niet langer en bel ons gerust om een adviesgesprek in te plannen. Zelfs buiten deze twee methodes hebben we verschillende opties en voor elke huid wel een passende behandeling. Hopelijk tot snel.