Alles al geprobeerd om af te vallen? Of willen de laatste centimeters er niet af? Dan is Cryo21 dé oplossing voor u!

Overtollig vet op uw billen, buik, hals, bovenarmen of bovenbenen? De Cryo21 rekent er definitief mee af.

Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, verwijdert de Cryo21 3 tot 8 cm vet per kuur van 6 behandelingen! Kortom, de Cryo21 behandelingen zijn dé oplossing voor de probleemzones.

De Cryo21 is de nieuwste apparatuur op het gebied van afslanken. Het werkt door middel van het bevriezen van vetcellen en verstevigd de huid intensief.

De Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

  • cryotherapieOnmiddellijk en blijvend resultaat!
  • Wij adviseren een kuur van 6 behandelingen à 20 minuten!
  • Het is pijnloos en snel!
  • Gegarandeerd resultaat!

Dit is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie. Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken, zoals bij de voorlopers van andere cryo apparatuur wel het geval kan zijn.

Bodyline Beauty & More mag zich nu ook het Nederlands Cryo Instituut noemen!