3D(imensionele) wenkbrauwen met 3D Hairstroke

permanente make up wenkbrauwen

Naast de standaard methode van permanente make-up voor wenkbrauwen, waarbij we u weer een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn kunnen teruggeven, is het ook mogelijk uw wenkbrauwen een driedimensionale uitstraling te geven. De methode om driedimensionale (3D) wenkbrauwen te creëren heet 3D hairstroke.

Bij de 3D hairstroke methode voor wenkbrauwen worden als het ware de wenkbrauwhaartjes nagemaakt. Met een dunne naald of een dun mesje wordt het pigment als kleine streepjes (=haartjes) in de haargroeirichting in de huid aangebracht. Door de afwisseling van streepjes en geen streepjes ontstaan er wenkbrauwen die er heel natuurlijk, vol en driedimensionaal (3D) uitzien en niet van echt zijn te onderscheiden.

Het aanbrengen van permanente make-up, dus ook van 3D hairstroke voor wenkbrauwen, is precisiewerk en vraagt om vakmanschap en betrouwbare apparatuur. Onze permanente make-up behandelingen worden geheel volgens de landelijke richtlijnen voor veiligheid en hygiëne verricht. Bij ons, Bodyline Beauty & More, kunt u al vanaf 1995 terecht voor permanente make-up. U bent dus bij ons aan het goeie adres voor het aanbrengen van permanente make-up. Het zetten van permanente make-up, ook de 3D Hairstroke, is één van onze specialiteiten.

Zie voor meer informatie betreffende permanente make-up in het algemeen, de pagina permanente make-up.

Wij werken met een vergunning van de GGD Amsterdam en volgens landelijk opgestelde richtlijnen op het gebied van veiligheid en hygiëne!

Voorafgaand aan een behandeling, krijgt u tijdens een gratis en vrijblijvende intake, uitgebreide informatie over de mogelijkheden en worden uw wensen besproken. Wanneer u besloten heeft voor permanente make-up zullen we, naast de mogelijkheden voor wat betreft vorm en kleur, aandacht besteden aan voor- en nazorg maatregelen, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Heeft u vragen over Permanente make-up, 3D hairstroke of over onze andere behandelingen? Bel of kom langs en maak een afspraak voor informatie of voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek! Wij geven u een advies op maat!

Bekijk al onze behandelmethodes voor meer informatie.