Paraffine handpakking

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Hoe werkt een paraffine handpakking?
Eerst krijgen uw handen een heerlijke peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter in de huid opgenomen worden.

Daarna wordt de handcrème in gemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid

elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid.

Tevens werkt het verzachtend bij mensen met reuma en artritis. De pakking kan nu 10-15 minuten inwerken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

Nazorg
Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen.

Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals droge handen, wintereczeem, kloven, reuma, pijnlijke gewrichten en vermoeide spieren.