Laviesage
Laviesage

Bodyline Beauty & More

Hectorstraat 22
1076 PS Amsterdam
020 64 65 573
info@bodyline-amsterdam.nl

Laviesage

Skin care professionals kennen Laviesage al sinds 2007 als pionier en marktleider van “nutricosmetics”, voedingssupplementen die in combinatie met schoonheidsbehandelingen ingezet worden voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging en huidverbetering, kortom het oplossen van huid(verouderings)problemen en het uitstellen van huidveroudering.

Laviesage nutricosmetics bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Origineel en inspiratie

Onze voedingssupplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke kennis en eeuwenoude Ayurvedische kennis. Daarmee creëren wij originele producten die bijdragen aan een mooie en gezonde huid.

De natuur als basis

Bij het ontwikkelen van onze producten laten we ons leiden door de natuur. We waren een van de eersten ter wereld die voedingssupplementen ontwikkelden op basis van natuurlijke extracten. Ook bij het ontwikkelen van huidverbeteringsproducten gebruiken we de kracht en voordelen van natuurlijke ingrediënten. Alle natuurlijke extracten en elk ingrediënt dat we gebruiken moet eerst een screening doorstaan, waarin deze getest wordt op kwaliteit, veiligheid en bron.

Missie en visie

Het is onze missie om consumenten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde producten van de beste natuurlijke kwaliteit waarmee ze hun huid, gezondheid en leven kunnen verbeteren. Producten die exclusief geadviseerd worden door gecertificeerde Laviesage Skin Care Coaches, professionals die zorgen voor een huidadvies-op-maat.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de huidkwaliteit vanaf het 25ste levensjaar langzaam afneemt. Met gezonde voeding, de juiste huidverbeterende behandelingen, de voedingssupplementen en skin cosmetics van Laviesage kunt u uw huid tot in lengte van jaren gezond mooi en stralend houden.

Direct online een afspraak maken? Klik op de knop hiernaast!

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   

  Een medewerker spreken

  Liever direct iemand spreken voor een afspraak?
  Wij zijn bereikbaar op:

  020 64 65 573bel ons nu

  Over Laviesage

  Laviesage maakt deel uit van Nutramin | health & beauty waartoe ook Nutramin, Plantina en Dr. van der Hoog behoren.

  Na jaren van onderzoek en ontwikkeling introduceren we een compacte serie met hoogwaardige essentiële skin care producten volgens de dezelfde filosofie als de “nutricosmetics”: effectief, complementair aan cosmetische behandelingen en voor thuisgebruik.

  De specialisten van Bodyline Beauty & More kunnen u adviseren over het gebruik van de Laviesage “nutricosmetics” in combinatie met onze huidverbeteringsbehandelingen om zo de behandelingen te ondersteunen en tot een optimaal resultaat te komen.

  Wilt u al onze behandelingen bekijken? Klik op de knop hiernaast!

  Wilt u liever telefonisch contact of per e-mail?
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.

    

   Een medewerker spreken

   Liever direct iemand spreken voor een afspraak? Wij zijn bereikbaar op:

   020 64 65 573bel ons nu