Al vanaf 1995 kunt u bij Bodyline terecht voor uw deskundige en professionele permanente make-up!

Een perfecte ooglijn, welgevormde wenkbrauwen en een mooie lipcontour: De droom die elke dag weer waarheid wordt met permanente make-up. U hoeft u nooit meer zorgen te maken over verdwijnen van haar, uitlopende of verdwijnende make-up na een deskundige en professionele behandeling bij Bodyline. Wij verlengen uw natuurlijke schoonheid blijvend met de allernieuwste methodes en technieken.

Wat is permanente make-up?
Permanente make-up kan omschreven worden als cosmetische pigmentatie. Bij permanent make-up worden de kleuren maximaal tot in de 4e laag van de opperhuid geïmplanteerd. Permanente make-up is veelzijdig en op elke leeftijd toepasbaar. Juist vrouwen hebben vaak problemen met hun wenkbrauwen, maar ook voor mannen met een te smalle bovenlip is permanente make-up een perfecte oplossing.

Wenkbrauwen
Indien geen wenkbrauwen aanwezig zijn, kan men deze volledig nieuw aanbrengen. Het kan ontbrekende haargroei vervangen of er kunnen bij dunne / normale haargroei door arcering prominente en perfecte wenkbrauwen gemaakt worden.

Ogen
Een optische vergroting van het oog bereikt men door een lijn aan te brengen in de boven- en onderwimperrand. Hierdoor krijgt men diepte- werking, dat het oog perfect laat uitkomen.

Lippen
Bij een te smalle boven- en onderlip verkrijgt men een optische vergroting door het corrigeren van de liprand. Niet aanwezig of te flets lippenrood kan eveneens toegevoegd worden.

Lipliner
Dit is de techniek om een mond weer vol en strak te maken. U moet dan niet alleen denken aan een lijntje rondom de mond. Onze methode is er juist op gericht om de mond nagenoeg onzichtbaar haar jeugdige volume terug te geven.

Full lips
De lippen worden volledig opgevuld zodat het optisch voller oogt.

Veilige permanente make-up met vergunning GGD Amsterdam.

Maak een afspraak
Tarieven