CHI Enviro Smoothing Shampoo

CHI Enviro Smoothing Shampoo is een shampoo die geschikt is voor elk haartype. De shampoo maakt het haar weer gezond en geeft het haar een prachtige glans. CHI Enviro Smoothing Shampoo conditioneert het haar, stabiliseert het vochtbalans en geeft het haar een uitstekende glans. CHI Enviro Smoothing Shampoo is verrijkt met zijde en parelcomplex.

CHI Enviro Smoothing Conditioner:

CHI Enviro Smoothing Conditioner is een conditioner die geschikt is voor elk haartype. De conditioner is geheel parabenenvrij. CHI Enviro Smoothing Conditioner maakt het haar klitvrij en geeft het haar een prachtige glans. De conditioner is verrijkt met zijde en parelcomplex. Deze bestandsdelen zorgen voor controleerbaar pluizig haar. CHI Enviro Smoothing Conditioner balanceert de pH-waarde van het haar voor een beter resultaat.

CHI Enviro Smoothing Serum:

CHI Enviro Smoothing Serum zorgt voor een schitterende glans en een betere conditie van het haar tijdens het stylen. De leave-in treatment is parabenenvrij en beschermt het haar tegen schadelijke omgevingsfactoren en hitte. CHI Enviro Smoothing Serum vermindert pluizig haar en is geschikt voor elk haartype. CHI Enviro Smoothing Serum onderhoudt en herstelt de schubbenlaag van het haar. CHI Enviro Smoothing Serum bevat zijde en parelcomplex. Deze bestandsdelen hydrateren het haar en de huid en zorgen voor UV-bescherming.

CHI Enviro Smoothing Masque

CHI Enviro Smoothing Masque is een masker dat pH gebalanceerd is om de resultaten van CHI Enviro Smoothing Treatment te onderhouden. Het product is verrijkt met zijde en parelcomplex die het haar versterken en glans geven. Het verzorgt droog en beschadigd haar met de juiste elementen die nodig zijn om het haar te hydrateren en te herstellen. Het is een parabeen-vrij masker die je dagelijks kan gebruiken.

CHI Enviro Shine Spray

CHI Enviro Smoothing Shine Spray is een glansspray voor elk haartype. De spray geeft het haar een stralende glans en temt daarbij pluis. CHI Enviro Smoothing Shine Spray is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen.

CHI Enviro Mini Trio Kit

CHI Enviro Mini Trio Kit bevat 3 geweldige producten van CHI, namelijk: CHI Enviro Smoothing Shampoo, CHI Enviro Smoothing Conditioner en CHI Enviro Smoothing Serum.