Ongekende resultaten met groeifactoren

Opgericht in 2008, is het bedrijf bekend om zijn Groei Factor (GF)-technologie met patenten vanaf 2012 en 2013. Als onderzoeker in Immunologie, ontwikkelde hij een werkwijze voor het produceren van de hoogste kwaliteit groeifactoren door gebruik te maken van een gespecialiseerde cellijn die later naar hem werd genoemd door de ATCC.

Dr. Al-Qahtani staat bekend om het gebruik van de meest recente onderzoeken en technologie om medische doorbraken voor het regenereren van ziek orgaanweefsel te ontdekken. Door het combineren van onderzoek met zijn geavanceerde klinische kennis, heeft hij een aantal van de meest innovatieve huidverzorgingsproducten in de wereld geïntroduceerd.

Waarom groeifactoren
Negatieve elementen zoals UV licht, chemische stoffen in voedsel en luchtvervuiling genereren vrije radicalen in onze huid. Wetenschappers melden dat deze permanente schade, beter bekend als photoaging, voor 90% verantwoordelijk is voor veroudering, waaronder rimpels, ruwheid, pigment en vermindering van elasticiteit. Naarmate we ouder worden, is de schade veroorzaakt door photoaging niet te genezen of te herstellen. Vandaar de noodzaak van een natuurlijke verjongingsaanvulling om onze huid te herstellen om weer een jeugdige uitstraling te creëren.

Onderstaand zijn foto’s te zien van voor de behandeling, na 1 week en 2 weken na de 1e behandeling.

AQ Skin

Wat zijn groeifactoren
Groeifactoren zijn eiwitten, die de groei, het ordenen en het onderhoud van de cellen en weefsels bevorderen. Het is klinisch bewezen dat lokale toepassing van groeifactoren helpen om photoaging in de huid te herstellen. Groeifactoren helpen bij het herstellen van de dermis en epidermis. Dit wordt gedaan door het verhogen van collageen, elastine en hydratatie waardoor de verschijning van fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huid meer jeugdig wordt.