Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Hoewel het een vrij ‘gewoon’ verschijnsel is, wordt het door de patiënt/omgeving ervaren als zeer hinderlijk, cosmetisch storend en kan bij sommigen zelfs het leefpatroon beïnvloeden. Vooral om psychologische redenen en om complicaties te vermijden zoals littekens, is het van belang om snel in te grijpen bij acne. Met de juiste behandeling en met goede thuiszorg, kunnen wij uw huid weer helemaal terug in balans brengen.

Behandelingen en coaching
Aan de hand van behandelplan op maat verdwijnt acne in de meeste gevallen voor een groot deel, en in sommige gevallen helemaal. Omdat het resultaat mede afhankelijk is van het eetpatroon, geven we ook advies over ondersteunende voedingssupplementen. Ons coachingstraject zorgt ervoor dat u zich zelfverzekerd voelt. Bel of mail gerust!

Verschillende behandelingen

We hebben verschillende soorten behandelingen voor acné:

Kijk voor meer informatie over alle behandelmethodes hier rechts op de desbetreffende pagina’s.

Wilt u ook weer een mooie, gave huid? Kom het zelf ervaren in onze sfeervolle praktijk. Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een intakegesprek!

Maak een afspraak
Tarieven