Ons team

Geke Klooster
Geke KloosterEigenaresse Bodyline
Géke Klooster richtte in 1996, na jaren ervaring in de schoonheidsbranche, Bodyline Beauty & More op. Hiermee ontstond er een plek waar klanten de perfecte verzorging en uitstraling kunnen vinden die ze verdienen. Bodyline biedt een uitgekiend en breed scala aan uiterst professionele behandelingen voor huid en haar.
Bernade
BernadeKapster en schoonheidspecialiste in opleiding
Bernade is kapster en schoonheidspecialiste in opleiding
Chantal
ChantalSchoonheidsspecialist en pedicure
Chantal is al ruim 20 jaar in het vak en is gespecialiseerd in het verbeteren en verjongen van u huid.
Dokter Andre
Dokter AndreCosmetisch arts
Voor betrouwbare rimpelbehandelingen bent u bij Dokter Andre aan het juiste adres. Hoogwaardige kwaliteit altijd gegarandeerd.
Morteza Enajat
Morteza EnajatPlastisch Chirurg i.o., cosmetisch arts
Dr. Enajat doet de opleiding tot Plastisch Chirurg. Zijn interessegebieden zijn cosmetische plastische chirurgie en reconstructieve plastische chirurgie. Hij neemt regelmatig deel aan congressen en trainingen zodat hij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de cosmetische geneeskunde en plastische chirurgie. Dr. Enajat is gepromoveerd op het onderwerp borstreconstructies. Hij heeft binnen de plastische chirurgie ervaren hoe het corrigeren van een cosmetisch probleem kan bijdragen aan de kwaliteit van leven. Vanuit dat perspectief streeft hij naar het beste resultaat voor de cliënt.
Demi
DemiSchoonheidsspecialiste
Demi is schoonheidsspecialiste op niveau 4 en doet momenteel een opleiding voor voeding deskundige.
Micky
MickyKapster en schoonheidsspecialiste