Hair Rescue

Nu ook in Bodyline Beauty & More Scalppigmentatie en Hair Rescue Program.
Uw echte haar weer terug!

Hair Rescue Program

Hair Rescue Program is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar. Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben. Het maakt uw haardos geleidelijk voller.

Hair Rescure maakt gebruikt van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Met een speciale naald wordt dit preparaat in de huid gepigmenteerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Permanente Make-up apparaat. Binnen enkele weken ziet nagenoeg iedereen de eerste resultaten: uw haar wordt dikker, vitaler, krachtiger en donkerder.

Het is bekend dat veel mannen kampen met haar dat dunner wordt. Er zijn echter ook heel veel vrouwen voor wie dit een groot probleem is. Veel vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek.

Scalppigmentatie

Als u geen haar meer heeft is er een andere oplossing: scalppigmentatie.

Dit is een Permanent Make-up techniek waarbij minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht. Op deze wijze simuleert u hele korte stekeltjes. Het lijkt net alsof u de haarfollikels met daarin de kort geknipte haar ziet zitten. Dit wordt gedaan met een speciale naald en pigment die niet onder de huid loopt. Niemand hoeft te zien dat het haar wat u ziet is gepigmenteerd,. Vaak moeten mensen eerst over uw hoofd strijken voordat ze geloven dat het haar niet is geschoren maar is gepigmenteerd.

Maak een afspraak
Tarieven